31265214 2209734582580065 3970139954490638336 o

WEZEP - Het Muziekfeest SVG wordt dit jaar voor de 11e keer gehouden en voor de 2e keer aan de Vollenhofsweg 18 a te Wezep. Na 9 keer het feest aan de Zuiderzeestraatweg gehouden te hebben is men sinds vorig jaar in een mooie ruime schuur terechtgekomen aan de Vollenhofsweg, deze schuur is een voormalige kippenschuur. Het feest kent een uitgebreid programma op beide avonden en dat begint op de vrijdagavond 9 augustus. De schuur is om 20.00 uur geopend. Het feest krijgt een vervolg op zaterdag 10 augustus en beide avonden duurt het muziekspektakel tot 01.00 uur. De toegang is gratis en een vrije gift is welkom. De opbrengst gaat dit jaar naar Zorgboerderij de Hoeve op Vollenhof.

Artiesten die zullen gaan optreden zijn Erik Moller een feestzanger met een gezellig repertoire, dan Dick Fijn, die inmiddels al 2 truckersliedjes heeft gemaakt, Ellen Jannink, duo Remix en als extra is toegevoegd een optreden van Joy Woelders uit Hardenberg.

Dan zullen op de 2e avond de Molenbroeders de avond opstarten op hun bekende wijze, daarna komen John Enter en Rudi De Witt uit Brabant bekend van o.a. Zin in een feestje en zijn nieuwste ‘Onder de volle maan’. Ook het IJssel duo uit Kampen komt dit jaar. Daarnaast zijn er optredens van  Arjan Venemann, Zwarte Jannes (die bekende nummers van Jannes de piratenkoning gaat zingen) en als afsluiter De Dikdakkers.

Vanaf de vrijdag t/m de zondag het muziekfeest ook te horen met de evenementen radio-uitzending via de FM 90.10 mHz.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment