de heerdt

OOSTERWOLDE - Zaterdag 21 september organiseert VAN ZON Arbeidsbemiddeling een VCA cursus in dorpshuis De Heerdt in Oosterwolde. Bij een deel van onze werknemers is het VCA certificaat verlopen of nieuwe werknemers hebben dit nog nooit behaald. Door bij deze cursus de theorie met een rijkdom aan praktijkvoorbeelden te koppelen, begrijpen de cursisten niet alleen wat ze leren maar ook waarom ze het leren. Deze training wordt gegeven door een ervaren docent van SCM diensten. Aansluitend aan de training zal het examen plaatsvinden. Voor moeilijk lerenden bestaat er de mogelijkheid om een voorleesexamen te doen. Naast Basis VCA is het deze dag ook mogelijk om VOL-VCA te doen of met code 95 het diploma te behalen. Dit diploma is 10 jaar geldig.

Steeds vaker wordt door opdrachtgevers op locaties het VCA certificaat verplicht gesteld. VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Wat je leert tijdens een VCA opleiding kan je ogen openen, nieuwe inzichten geven en bovenal het maakt je bewust, bewust van onveilige handelingen en situaties tijdens je werk. Mogelijk situaties waar jij nooit mee in aanraking komt, maar vooral ook veel herkenbare situaties waar je ineens anders naar zal kijken en ook zeker anders mee om zal gaan.

Omdat niet iedereen op zaterdag kan, organiseert VAN ZON Arbeidsbemiddeling op dinsdag 10 oktober nogmaals een trainingsdag die afgesloten wordt met een examen.

Heb je ook VCA of VCA VOL nodig dan kun je een van deze twee dagen aansluiten. Neem hierover dan contact op met Henk van Os van VAN ZON Arbeidsbemiddeling, tel 06-22508593 of info@vanzon-arbeidsbemiddeling.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment