vos

HEERDE- Visit Heerde organiseert op zaterdag 21 september een wandeling op het Vosbergenpad. Het Vosbergenpad is één van de klompenpaden in de gemeente Heerde. Speciaal voor deze gelegenheid is de route ingekort van 14 km naar 8 km.  U wandelt onder begeleiding van gids Daan Westhof, het noordelijke gedeelte van het Vosbergenpad.  Deze gids is ook vrijwilliger bij het Vosbergenpad  en  zal u onder andere alles vertellen over de Tonnenberg, het Zwolse Bos, het Kret en de bijbehorende geschiedenis van de Zwolse Waterleiding. Kortom een interessante wandeling die u niet mag missen.

De wandeling begint om 9 uur (ontvangst vanaf 8.30 uur). Het start- en eindpunt is bij Camping de Zandkuil (Veldweg 25, 8181 LP Heerde). Halverwege de route is er een korte stop bij Grand Café Groot Stokkert in Wapenveld voor koffie of thee met een heerlijk Heerdenaartje. Verwachte aankomst bij het eindpunt, Camping de Zandkuil, is rond 12.15 uur. Hier staat een lekkere lunch voor u klaar en kunt u nog even gezellig napraten.

Opgave voor deze wandeling uiterlijk donderdag 19 september. Dit kunt u doen door te mailen naar coordinator@visitheerde.com of te bellen met de coördinator van Visit Heerde op telnr. 0578-617094. U kunt u ook persoonlijk aanmelden bij de Toeristen Informatiepunten van Visit Heerde: de Wereldwinkel aan de Bonenburgerlaan 6 in Heerde; Koek en Ei aan de IJsseldijk 67 in Veessen en Boekhandel Shalom aan de Klapperdijk 36b in Wapenveld.

Er kunnen maximaal 25 wandelaars mee, dus meld u snel aan! U betaalt voor deze prachtige wandeling 15 euro p.p.. Hiervoor krijgt u dus de wandeling met gids, lekkere koffie/thee onderweg en een heerlijke lunch.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment