Tournee foto 1 C Carla Gorter

NUNSPEET -  In week 41 is in Veluvine de prachtige voorstelling The Story of George Michael te zien op vrijdag 11 oktober. Charly Luske brengt de grootste hits en vertelt over het onstuimige leven van George Michael. Daarnaast is op vrijdag 11 oktober de film Three Identical Strangers te zien in Veluvine.

The Story of George Michael

In de voorstelling The Story of George Michael vertolkt Charly Luske samen met zijn zevenkoppige band het verhaal en de songs van George Michael. Hij was de meest succesvolle zanger uit de jaren ’80 en ’90 en verkocht meer dan 100 miljoen platen. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, als Michaels grootste kenner, wisselen de hits, parels en anekdotes elkaar af. Met songs als Freedom, Faith en Careless Whisper zal de zaal op zijn kop gezet worden op vrijdag 11 oktober om 20.15 uur.

Three Identical Strangers

De veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers is het meest verbazingwekkende en ongelooflijke waargebeurde verhaal ooit. Bobby, Eddy en David worden geboren als identieke drieling, maar worden gescheiden bij de geboorte en door drie verschillende families geadopteerd. Deze drie vreemden worden door een bizar toeval herenigd. Three Identical Strangers is een film die bewijst dat het echte leven vaak vreemder is dan fictie. De film is vrijdag 11 oktober te zien in Veluvine om 20.00 uur.

Kaartverkoop Veluvine

Kaarten voor voorstellingen en films zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 t/m 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment