cjg

OLDEBROEK - Vanaf februari 2020 gaat er in Oldebroek weer een nieuwe Centering Parenting groep van start. Lijkt het je fijn om meer te weten over jouw baby, ontwikkeling en opgroeien? En om dit samen met andere ouders te beleven? Meld je dan nu aan.

 In Oldebroek start het consultatiebureau vanaf februari met een nieuwe groep Centering Parenting voor ouders uit Oldebroek en Elburg. Centering Parenting (CP) houdt in dat de zorg van het consultatiebureau gegeven wordt in groepsvorm. Bij CP komen ouders met hun baby’s van dezelfde leeftijd keer bij elkaar om de ontwikkeling van het kind en gezin te bespreken, samen met de jeugdverpleegkundige.

Meer tijd en aandacht

Centering Parenting is gericht op ouder en kind. Voordeel is dat per ouder en kind meer tijd en aandacht beschikbaar is om onderwerpen te behandelen en dat je samen in de groep kan praten en ervaringen kan uitwisselen over het nieuwe ouderschap. Onderwerpen die ouders willen bespreken, kunnen ingebracht worden en komen aan bod. Dit kan gaan over voeding, ontwikkeling, veiligheid, vaccinaties, huilen, slapen, stress, een ritme enzovoorts.

 Bij CP wordt alle zorg van het consultatiebureau ook gedaan, denk aan wegen, meten, vaccinaties en ontwikkelingsonderzoek. Hierbij heb je als ouder zelf een actieve rol.

Informatie en aanmelden

Lijkt je dit wat, neem dan contact op voor meer informatie of meld je gelijk aan. Mail hiervoor naar jgz@cjgoldebroek of bel met CJG Oldebroek via 038-79 99 008. Meer informatie en ervaringen lees je ook op de website van Centering Healtcare. 

Data Centering Parenting groep Oldebroek

19 februari, 18 maart, 13 mei, 16 september, 16 december // van 9.00 tot 11.00 uur

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment