dana

OLDEBROEKOp 5 mei zal Dana Winner een uniek optreden geven in het Kulturhus De Talter in Oldebroek.. 30 Jaar Dana Winner. Of het nu in het theater is of in een grote concertzaal, overal weet Dana het publiek te raken met haar unieke stem, haar zorgvuldig uitgekozen liedjes en haar stijlvolle shows. Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden sluiten Dana in het hart. Ze geeft er onvergetelijke optredens en duikt in al die landen de hitparades in.

Dana Winner heeft een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgen. ‘De Oude Man En De Zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven Regenbogen’ belanden allemaal bovenaan de hitparade. In haar carrière bracht Dana Winner reeds meer dan 250 liedjes uit. Dat leidde intussen al tot ruim 3,5 miljoen verkochte cd's wereldwijd. In binnen- en buitenland woonden honderdduizenden mensen een uitverkocht optreden van haar bij. Dinsdag 5 mei heeft u in Oldebroek de mogelijkheid dit unieke concert bij te wonen, wat gehouden zal worden in het Kulturhus De Talter.

Donderdagavond 12 maart is er een voorverkoop avond tussen 19.00 – 21.00 in  Kulturhus De Talter, Stouwdamsweg 4 in Oldebroek.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment