iwan

't LOO - Heicom is sinds 9 mei 2020 elke zaterdagochtend open voor particulieren. De leverancier van professionele, samengestelde grondproducten biedt tuinliefhebbers hiermee kwalitatieve grondproducten. Heicom is bij gemeenten en aannemers bekend vanwege kwalitatief hoogwaardige grondproducten. Het bedrijf levert bodemverbeterende producten aan bijvoorbeeld de gemeenten Apeldoorn, Enschede en Groningen, is leverancier van tientallen golfbanen in Nederland en levert aan vele aannemers. Ook particulieren zijn bekend met de producten van Heicom. Zij kwamen doordeweeks grond afhalen. Deze mogelijkheid wordt nu verplaatst naar de zaterdagochtend.

Hoogwaardige producten voor uw tuin

Directeur Herbert van Werven: “Veel mensen in deze omgeving zijn druk met hun tuin. Ze zorgen goed voor hun gras en beplanting, maar hebben niet de mogelijkheid om goede grondproducten af te halen in deze regio. Daarom hebben we besloten om op zaterdag voor hen open te gaan.”

“Zij kunnen bij ons bijvoorbeeld terecht voor compost, wormenhumus of Heicom B+, een onkruidarme teelaarde die hoveniers regelmatig toepassen. Het product heeft genoeg voeding en organische stof en is waterdoorlatend. Ik denk dat veel particulieren hiermee gebaat zijn.”

Tien klanten op openingsdag

Afgelopen zaterdag kwamen de eerste particulieren hun grondproducten halen. Voor zaterdagmedewerker Iwan Schakelaar is deze extra verkoopdag een mooie manier om werkervaring op te doen. “Zaterdag waren er ongeveer tien klanten die een aanhanger met producten kwamen halen. Ik hoop en verwacht dat het de komende tijd nog wel drukker wordt!”

Betalen is enkel mogelijk met de pin. Daarbij houdt ook Heicom rekening met de voorschriften van het RIVM met betrekking tot het coronavirus. Voor vragen over de producten of de toepassing ervan, kan doordeweeks contact opgenomen worden met de adviseurs van Heicom via 0525 63 0889.

Openingstijden Heicom (particulieren)

Zaterdag 8.00 – 12.00 uur

Broekeroordsweg 3b

’t Loo-Oldebroek

Beschikbare producten en prijzen: www.heicom.nl/l/prijslijstparticulieren

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment