Dolittle NL st 5 jpg sd high Copyright Universal Pictures International

NUNSPEET -  Tijdens de herfstvakantie heeft Veluvine weer het Kinderfilmhuis geopend. Speciaal voor de jeugd draait op 21 oktober de avonturenfilm Dolittle met Robert Downey Jr. Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe avonturenfilm Dolittle, voor de hele familie. De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt.

Op deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder een paniekerige gorilla, een enthousiaste maar onnozele eend, een cynische struisvogel die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer en een eigenwijze papegaai.

De film draait woensdagmiddag 21 oktober om 14.00 uur. Kaartjes kosten €6,00 en zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment