Oktober 2020

OOSTERWOLDE -  Afgelopen zaterdag werd er flink geklust bij de zorgboerderij van Je Maintiendrai op het Landgoed Morren. Geloofsgemeenschap Luctor Et Emergo hield zaterdag hun jaarlijkse klusdag door een tijdcollecte. In de dienst werden briefjes uitgedeeld waarin je kon aangeven wat je eventueel als vrijwilliger zou willen doen op een afgesproken zaterdag.

Daarnaast kwamen er ook klussers van andere kerken zoals Anton, Jasper, John en Mark en Anna. Een 20 tal klussers kwam opdagen in Oosterwolde.

De wilgenlaan kon daardoor  eindelijk weer eens geknot worden. Begin 2020 ging NL Doet niet door en daardoor was dit werk blijven liggen. Ook werd er een afrastering geplaatst met schrikdraad rondom een halve hectare gras waar nu de dexter koetjes lopen te grazen. De dakpannen op de veranda tegen het atelier werden gelegd en de boerderij werd flink schoon gemaakt en de kantine opgepimpt. De vele heggen rondom het rijksmonument werden ook weer geknipt.

Na een geslaagde dag ondanks een paar kleine regenbuitjes konden ze met z,n allen genieten van Willy,s hamburgers en Surinaamse soep van John.

De stichting Je Maintiendrai is Luctor en de vele vrijwilligers dankbaar voor hun inzet.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment