veluvine

NUNSPEET -  Na een sluiting van twee weken, mag Veluvine deze week de deuren van haar theater en filmhuis gelukkig weer openzetten voor publiek. De afgelopen weken vonden er in Veluvine nog wel diverse activiteiten op het gebied van welzijn, sport en educatie plaats, maar waren alle culturele activiteiten helaas afgelast. ‘Nu we weer open mogen kijken we voorzichtig vooruit, eerst een aangepast programma met intieme setting voor 30 personen t/m eind december en daarna met een cultureel programma vanaf januari 2021, aldus directeur Hannelore Leusink.‘

De voorstellingen worden tot eind december, zoals ook eerder dit jaar, gedraaid met een zaalcapaciteit van maximaal 30 mensen. We zetten weer losse VIP stoelen op onze vloer en draaien eventueel meerdere voorstellingen op 1 dag. Het ‘Door met 30’ programma bestaat uit diverse film- en theatervoorstellingen met onder andere de toneelvoorstelling ‘De liefde voorbij’ van Debby Petter, bezoek van Sinterklaas met meerdere minishows en een weekend lang stand-up comedy half december. Daarnaast staat eind december Joke de Kruijf op het programma met een sfeervolle kerstvoorstelling en sluiten de jeugdhelden Mylene en Rosanne 2020 af met een vrolijk concert.

Het volledige programma en kaarten vooral voorstellingen zijn beschikbaar via de website van Veluvine: www.veluvinenunspeet.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment