lh

REGIO - Identificeer jij je als LHBTI+’er en woon je in Overijssel of in Gelderland? Deel je ervaringen dan met Vizier Oost en de Radboud Universiteit door het invullen van de vragenlijst. Ga naar: https://questions.socsci.ru.nl/index.php/597186?lang=nl om de lijst in te vullen. Het kost je maximaal 15 minuten. Klaar met invullen of behoor je zelf niet tot de doelgroep? Verspreid deze vragenlijst dan verder onder je contacten!

Vizier Oost en de Radboud Universiteit (dr. Niels Spierings) voeren samen dit onderzoek uit. Vizier Oost heeft als missie het bestrijden en voorkomen van discriminatie. De medewerkers van Vizier helpen mensen die te maken krijgen met discriminatie, geven voorlichting en doen onderzoek. Dr. Spierings heeft veel ervaring met statistisch onderzoek op het gebied van ongelijkheid en participatie. Jouw data en gegevens worden veilig verwerkt en vertrouwelijk behandeld.

Waarom wordt dit onderzoek uitgevoerd?

De provincies Gelderland en Overijssel zijn Regenboogprovincie. Zij willen graag weten hoe het gaat met LHBTI+’ers: hoe geaccepteerd voelen zij zich? Tegen welke problemen lopen zij aan? Als zij dit weten, kunnen zij (regenboog)gemeentes, verenigingen en belangenorganisaties beter ondersteunen en de juiste initiatieven de ruimte geven.

Wat levert het je op?

- Je kunt je laten horen: wat gaat er goed, wat kan er beter?

- Je draagt bij aan de acceptatie van LHBTI+’ers in jouw gemeente en provincie

- Je maakt kans op 1 van de 10 bol.com bonnen van €50,-

Meer weten? Mail naar info@vizieroost.nl of kijk op www.vizieroost.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment