thumbnail Peppa Pig Live Schoolreisje 007 Wim Lanser

NUNSPEET -  Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert op zaterdag 16 oktober met al haar vriendjes terug naar Veluvine met de vrolijke familiemusical Peppa Pig Live! – Schoolreisje naar het Strand (2+).  Een show boordevol nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen.

Tijdens deze voorstelling gaat Peppa Pig met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Na afloop van de voorstelling kunnen alle kinderen naar de foyer voor een foto en dikke knuffel tijdens de Meet & Greet!

Peppa Pig Live! – Schoolreisje naar het Strand (2+) is te bezoeken op zaterdag 16 oktober om 14:00 uur in VeluvineKaarten zijn te koop voor € 18,50 p.p. via veluvinenunspeet.nl of aan de theaterkassa.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment