sight

NUNSPEET - SIGHT Landscaping en Inclusief Gresbo hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend waarmee zij hun krachten op het gebied van uitwisseling van personeel, acquisitie en inkoop verder gaan bundelen. Hiermee ontstaat een win-win situatie. Inclusief Gresbo, onderdeel van de Inclusief Groep NV, biedt op de Veluwe werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en heeft circa 150 medewerkers in de groenvoorziening werken. SIGHT Landscaping is een landelijke speler op het gebied van groen en openbare ruimte met een grote regionale vestiging in Harderwijk.

Henri Schuurman, algemeen directeur van SIGHT Landscaping: "We werken al langer samen met Gresbo bij diverse groenprojecten in de regio en dit bevalt uitstekend. De groensector is bij uitstek geschikt om deze mensen een duurzame plek op de arbeidsmarkt te bieden. Bovendien kunnen Gresbo-medewerkers zich bij ons verder ontwikkelen door te werken in gemengde teams. Als bedrijf willen we hiermee nog nadrukkelijker onze maatschappelijke betrokkenheid tonen en onze marktpositie versterken."

Gert-Jan Gerrits, directeur van Inclusief Gresbo: "We blijven onze medewerkers zelf opleiden en begeleiden. Gresbo Groen is al decennia een belangrijke partij in de regio en we hebben uitstekende contacten met gemeenten en instellingen. Deze samenwerking met SIGHT biedt ook op lange termijn continuïteit voor een kwetsbare doelgroep. Daarnaast bundelen we onze krachten in acquisitie en inkoop."

Eind vorig jaar organiseerden beide partijen al een symposium voor gemeenten over 'De waarde(n) van Groen' (samen met Cyber Adviseurs). Dit was ook de opmaat voor deze samenwerking.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment