Volleyballers op de ijsbaan Foto Omroep Gelderland

ELBURG - Zand en ijs, normaal gesproken geen goede combinatie. Toch is een groot deel van de ijsbaan van IJsclub TG Elburg op dit moment bedekt met zand. Volleybalclub EVV gebruikt de ijsbaan om, nu dat niet binnen mag, in de open lucht te trainen. "Na de zomer ruimen we het zand weer keurig op."

Door  Rik Kapitein van Omroep Gelderland

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail 20210410 104821

ELBURG  -  Ondanks het koude weer werd er zaterdagmorgen op het korfbalveld ook een activiteit voor de Kangoeroeclub gehouden. Onder leiding van Cindy van Kolthoorn werden er weer leuke korfbalspelletjes gedaan.

Wie doet de volgende keer ook mee? Dat is over twee weken, op zaterdag 24 april. U hoeft uw kind niet van tevoren aan te melden. Kom gewoon naar het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSC09171

OOSTERWOLDE  -  Op zaterdag 10 april was er bij VSCO'61 in het kader van het 60-jarig jubileum een bakwedstrijd, heel VSCO bakt! In totaal waren er tien deelnemers om hun mooie creaties naar de kantine van VSCO te brengen. De jury bestond uit Evert Spijkerboer, Christiaan Bakhuizen, Willy van Oene en Jan van de Weg.  De juryleden wisten niet van wie welke creatie was.

Foto's Jack Aalderink

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

FILE 20200321 0929Y8AUTP6C4FTM

't HARDE -   Van zes spelers naar eenentwintig spelers en twee teams: al vijftien jaar is het G-voetbal een volwaardig onderdeel van S.V. ’t Harde. Daarom wil de vereniging – die saamhorigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan – een spelersbus aanschaffen voor uitwedstrijden. Zo kunnen de spelers van de G-teams gezamenlijk optrekken en hoeven ze niet apart gebracht te worden.   

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kv elburg

ELBURG -  Aanstaande zaterdag 10 april is er geen trainingsprogramma voor de teams van KV Elburg. De activiteitencommissie van KV Elburg organiseert in plaats daarvan een spelletjesmorgen voor de jongste jeugdleden, natuurlijk op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark. Van 09.15 tot 10.30 uur zijn de kinderen van de F en E teams aan de beurt. Daarna zijn de D teams aan de beurt, van 10.45 tot 12.00 uur.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

korfbal 400x200

ELBURG -  Aanstaande zaterdag 10 april is er weer een training voor de  Kangoeroeclub. Kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark voor een uurtje sport en spel. Een mooie gelegenheid voor kinderen (en ouders) om kennis te maken met de korfbalsport en de korfbalvereniging.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail IJsbaan

ELBURG - De Elburger Volleybal Vereniging-Bultman Hartholt (EVV) zoekt naar een tijdelijke locatie voor de trainingen. Vanwege de huidige Corona-maatregelen is trainen voor volwassenen in een binnensportaccommodatie niet mogelijk. De IJsvereniging Elburg biedt nu de helpende hand. Daardoor kan EVV tijdelijk trainen op de IJsbaan in Elburg. Dit gebeurt op beachvolleybalvelden. Wethouder Willem Krooneman is blij met deze samenwerking die onder de vlag van het Sportakkoord tot stand is gekomen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

P1260912

't HARDE - Vanwege het coronavirus gaat  de grootste vlooienmarkt van de Veluwe  ook dit jaar niet door. De organisatie heeft dit met pijn in het hart en in overleg met alle instanties moeten besluiten. De markt, op en rondom het sportpark van S.V. ’t Harde, was traditioneel gepland op Hemelvaartsdag, dit jaar op 13 mei.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Unknown 1250x833

ELBURG - De uitslag van de 75-jarig jubileumverloting is bekend. Vandaag vond de trekking plaats onder toeziend oog van notaris mr. G. Megchelsen van Notariskantoor Megchelsen & Haksteen. Met bijna 40 prijzen is er een prijzenpot beschikbaar gesteld door verschillende sponsoren. Hieronder is een overzicht van de gewonnen prijzen:

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

boeve

OOSTERWOLDE - In de serie Voetbalverhalen van vroager gaat Kees van Pijkeren dit keer in gesprek met Kees Boeve, oud speler, trainer en voorzitter van VSCO '61.

Schrijf reactie (0 Reacties)

006 NK JEUGD MOUNTAINBIKEN ZATERDAG 24 SEPTEMBER 2022 V1.1

‘t LOO – Zaterdagochtend 27 maart was er bij de ATB Vereniging Oldebroek een bijzonder moment. De vereniging heeft van de KNWU (Koninklijke Nederlandse Wielren Unie) de Nederlands Kampioenschappen Mountainbiken jeugd 2022 toegewezen gekregen. Voorzitter Arie ten Hove en alle vrijwilligers zijn trots dat de KNWU dit kampioenschap aan de vereniging heeft toegewezen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 20210326 WA0000

ELBURG -  De sponsorcommissie van korfbalvereniging Elburg bezorgde afgelopen dagen een paasattentie bij al haar sponsoren. De paasattentie bestond uit een paasbrood van bakkerij / maalderij Schuld uit Oostendorp met daarbij een mooie bedrukte kaart.

KV Elburg wil op deze manier haar dank overbrengen aan haar trouwe sponsoren die ook in deze tijd de club trouw blijven. KV Elburg hoopt dat er snel weer een bijeenkomst voor de sponsoren kan worden georganiseerd.

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSC08967

OOSTERWOLDE  - Zaterdag 27 Maart 2021, werd er voetbalgolf georganiseerd bij VSCO’61. De bedoeling was om in zo min mogelijk schoten de bal in een ‘hole’ te schieten. Natuurlijk stonden er obstakels in de weg en het was dan ook van belang om behendig met de bal om te gaan. Het totale parcours bestond uit twaalf ‘holes’. In  diverse leeftijdsklassen werd er gespeeld en de interesse in dit evenement was groot.

Foto's Jack Aalderink

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Sliderfoto Mathieu Veldman

OOSTERWOLDE - Mathieu Veldman heeft besloten volgend seizoen de overstap te maken van Nunspeet naar VSCO’61. Hij heeft vanaf jonge leeftijd bij Nunspeet gevoetbald en heeft de ambitie zich bij VSCO’61 in de kijker te spelen in de eerste selectie. Veldman maakte in 2018 zijn debuut in de hoofdmacht van Nunspeet, maar hij speelde op sportpark De Wiltsangh hoofdzakelijk in het tweede team. Mathieu wil bij VSCO’61 een gooi doen naar een basisplaats in het eerste elftal.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kv elburg

ELBURG -  Het korfbalprogramma ziet er voor aanstaande zaterdag 27 maart als volgt uit: (EN: de activiteitencommissie heeft voor ieder jeugdlid een leuke (paas)attentie).

09.00 tot 12.00: trainingen jeugdteams F t/m B2
10.00 uur: Kangoeroeclub
13.00 uur: onderlinge wedstrijd A2/A3 – B1
13.00 uur: training A1
14.30 uur: training selectie

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kve

ELBURG - Aanstaande zaterdag 27 maart organiseert KV Elburg weer een training voor de  kangoeroeclub. Het is voor kinderen vanaf vier jaar. Dit is een mooie gelegenheid voor kinderen (en ouders) om kennis te maken met de korfbalsport en de korfbalvereniging. Alle kinderen, jongens en meisjes, zijn vanaf 10.00 uur van harte welkom op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSC 0131

ELBURG - Voor de tweede keer heeft Loopgroep2000 moeten besluiten om de Wallenloop in Elburg, gepland op koningsdag dinsdag 27 april, niet door te laten gaan vanwege de coronapandemie . Dit besluit werd deze week genomen door het bestuur van de Oranjevereniging.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Clubmagazine20211

OOSTERWOLDE  - Voetbalvereniging VSCO’61 uit Oosterwolde viert dit jaar haar zestigjarig jubileum. Daarom zal er in het clubmagazine, dat vier keer per jaar verschijnt, in dit jubileumjaar extra aandacht worden besteed aan de historie van de voetbalvereniging. Nadat afgelopen jaar het magazine vanwege corona alleen digitaal beschikbaar was, is deze jubileumuitgave traditioneel gedrukt bij Bredewold in Wezep en door talloze vrijwilligers huis-aan-huis bezorgd bij de leden en sponsoren. Het magazine is voor iedereen leesbaar op www.vscomagazine.nl

Schrijf reactie (0 Reacties)

kve

ELBURG  - Het korfbalprogramma van KV Elburg op zaterdag 20 maart ziet er als volgt uit: 

09.00 tot 12.00 uur: onderlinge wedstrijden van de jeugdteams F t/m B

14.00 uur: onderlinge wedstrijd Elburg A2 – Elburg A3

14.00 uur: driekamp selectie 1 en 2  / A1.

Er is geen kangoeroeclub, die is er weer op zaterdag 27 maart. Alle wedstrijden worden gespeeld op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark.

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Lopathon2021

OOSTERWOLDE -Zaterdag 6 maart stond er bij VSCO’61 een lopathon, oftewel een sponsorloop, op sportpark De Heughte in Oosterwolde op het programma in het kader van het zestigjarig bestaan op 24 augustus. Er staan later dit jaar diverse activiteiten en festiviteiten gepland, zo ook voor de jeugd. Om deze financieel te ondersteunen gingen de jeugdleden zelf fanatiek aan de slag om geld bij elkaar te lopen. Er werd een mooi eindbedrag van 9.000 Euro gerealiseerd, een welkome aanvulling in deze coronatijden nu het sportpark al zo lang gesloten is.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)