T9U8997a 1

't HARDE - Elma de Vries heeft woensdagavond 20 juni de KNSB Marathon Cup in ’t Harde weten te winnen. Tweedewerd Gerline Crediet gevolgd door Manon Kamminga.  Bij de mannen ging de overwinning naar Bart Swings. De Belg troefde in de sprint zijn medevluchters Bart Hoolwerf en Crispijn Ariëns af. Bij de heren was nog wel een valpartij. Gelukkig zonder ernstige gevolgen.

Fotoreportage Harry ten Hove

Schrijf reactie (0 Reacties)

DKW2018

OOSTERWOLDE -  Zaterdag 16 juni vond voor de dertiende keer het Sponsorvoetbaltoernooi van VSCO’61plaats op sportpark De Heughte. De organisatie was weer verheugd dat er dertig sponsorteams hadden ingeschreven om op een sportieve manier de degens met elkaar te kruisen. De omstandigheden waren voortreffelijk, onder niet te tropische temperaturen en met soms een lekker briesje konden de mannen en vrouwen op een half veld in zeven-tegen-zeven lekker aan de bak.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Logo ESC

ELBURG - Op donderdagavond 21 juni zal er om 19.30 een afscheidswedstrijd zijn voor de spelers en scheidend trainer Remon van Schoonhoven. Er zal een wedstrijd worden gespeeld van 2 x 30 minuten waarbij er gespeeld zal worden tegen vrienden en oud teamgenoten. De volgende spelers zullen na dit jaar de schoenen aan de wilgen hangen of gaan een trede lager hun geluk beproeven;

Bert-Jan Kragt, Marijn van der Gaag, Raoul Jessurun, Mitchell Kalverda, Marwin Visscher, Wim de Vries en trainer Remon van Schoonhoven die na dit seizoen trainer wordt van Go Ahead Kampen 2.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Sponsorvoetbaltoernooi 2017

OOSTERWOLDE - Zaterdag 30 juni organiseert VSCO’61 op sportpark De Heughte in Oosterwolde alweer de dertiende editie van het Sponsorvoetbaltoernooi. De organisatie is net als voorgaande jaren in handen van de Sponsor- en de Toernooicommissie van VSCO’61. Er nemen dit jaar 30 sponsorteams deel aan het toernooi, waaronder titelverdediger Vika Bedrijfswagens. Het Sponsorvoetbaltoernooi is een blijk van waardering van VSCO’61 voor de steun die zij van haar sponsors geniet.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Logo ESC

ELBURG - Veel verenigingen hebben het al, ook ESC komt met wandelvoetbal, het is een aangepaste vorm van voetbal voor senioren. De sport wordt steeds populairder onder ouderen, die zichtbaar genieten. ''Heerlijk voetballen, plezier hebben en gezond blijven!''

Vanaf woensdagmorgen 5 september kan dat ook bij ESC. Men begint om 09.30 uur met gezamenlijk koffie tot 10.00 uur, daarna tot 11.15 uur voetbal.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

d88459bcd531a5eca3d6649475e4b14f9c621fc4

HATTEM - AFC Ajax Amsterdam speelt op zaterdag 7 juli op het terrein van VV Hattem een oefenwedstrijd tegen FC Steaua Boekarest uit Roemenië. Ajax is natuurlijk een club die bij iedereen bekend is, gevestigd in onze hoofdstad Amsterdam. Ajax is opgericht in 1900 en al 33 keer Nederlands Kampioen geweest. Daarnaast heeft Ajax als één van de weinige clubs 3 keer op rij de Europacup 1 gewonnen; is zij 4 keer Europees team van het jaar geweest, en heeft Ajax diverse grote successen behaald in de UEFA Champions League, in de Europacup 2 en in de UEFA Cup. Ook is Ajax winnaar geweest van de wereldbeker voor landenteams. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

35051312 437893800006241 7848919898691469312 o

ELBURG - Even leek het er op dat Frix Cross Fysiotherapie voor de tweede achtereenvolgende maal winnaar zou worden van het j.l. zaterdag gehouden sponsortoernooi van Elburger Sportclub. Na de reguliere speeltijd stond er in de finale tegen Café De Haven een gelijke 1-1 eindstand op de borden, maar laatst genoemde team nam de beslissende strafschoppen beter. Vol trots mochten zij dan ook de Aalt Petersen wisselschaal in ontvangst nemen. Op de derde plaats eindigde het team van KGS Diamond International.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

logo sv tharde

't HARDE - De TC van sv 't Harde is buitengewoon verheugd te kunnen melden dat Arie Paauwe vanaf het volgende seizoen de nieuwe hoofd pupillentrainer wordt. Deze vacature ontstond nadat Terence ten Brink aan het begin van het seizoen deze functie niet langer kon combineren met zijn baan als gymdocent.

Tijdens het seizoen hebben vele mensen zich ingezet om de trainingen van de JO9 en JO11 doorgang te kunnen laten vinden, waarvoor de oprechte dank. Zonder mensen als Ray Monsees, Arjan van Driesten en Stijn Bosscha was dit onmogelijk geweest.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSV

DOORNSPIJK - Op 31 augustus 2018 is er weer een voetbalclinic voor Jong Oranje, F-, E- en D-spelers. Op vrijdagavond 31 augustus hebben jullie weer de kans om een training te krijgen van de helden van DS '61.

Diverse selectiespelers hebben beloofd jou te komen trainen. Misschien mag je wel een doelpunt proberen te maken bij de keeper van het 1e of het 2e!! of kun je een nieuw kunstje leren van de spits? Leer je hoe je goed verdedigd..? Het is heel leuk, dus kom jij ook?

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Zijspanduo Boeve en Sellis

LOCHEM - Op zaterdag 9 juni werd op circuit de Gageldijk in Lochem een uitwisseling motorcross wedstrijd verreden voor zijspannen. Jeroen Boeve en Rick Sellis hadden besloten om daar aan deel te nemen om zo het ritme te kunnen vasthouden na aanloop van de belangrijke wedstrijd die in het weekend van 24 en 25 juni in het Belgische Lommel zal worden gehouden. Want dan word de strijd om het Nederlandse kampioenschap voortgezet.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Logo ESC

ELBURG -  Vandaag, zaterdag 9 juni, begint om 12:30 op het Burgemeester Bode Sportpark, de aftrap van het altijd gezellige sponsortoernooi van de Elburger SC. Er wordt gestreden om de Aalt Petersen Schaal en voor de jeugd zijn er enkele activiteiten zoals een springkussen en een Pannakooi.

Er wordt gespeeld onder vrolijke muzikale noten en tegen half 4 wordt de barbecue van Partycentrum de Haas ontstoken, waar overheerlijke broodjes hamburgers en ballen gehakt te verkrijgen zijn.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

G voetbal2018

OOSTERWOLDE - EMaar liefst vijftien teams namen afgelopen zaterdag 2 juni deel aan de negende editie van het VSCO’61 Elburg Foods G-voetbaltoernooi op sportpark De Heughte in Oosterwolde. Dit toernooi wordt inmiddels traditioneel georganiseerd op de eerste zaterdag van juni. De eerste teams meldden zich rond half negen op Sportpark De Heughte, om zich onder het genot van een kopje koffie en cake voor te bereiden op het toernooi. Het toernooi werd rond kwart voor tien geopend door Jan Kragt, secretaris van VSCO’61. Vanaf tien uur streden de teams in verschillende categorieën om de trofee. Er werd aantrekkelijk voetbal gespeeld. Spelers, toeschouwers en de organisatie hebben hiervan genoten. In totaal waren er ruim 250 bezoekers aanwezig op Sportpark De Heughte.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

klaverjassen1

't HARDE - Donderdagavond 7 juni jongstleden is er door 33 deelnemers geklaverjast bij de klaverjasklub S.V. 't Harde. Met de score van 5773 punten was Willem Sluijter die avond de beste. Dit zijn de namen van de andere 7 prijswinnaars van die avond met hun puntenaantallen: Peter van der Burg 5566, Dirk Jan ter Velde 5455, Gert Drost 5330, Karl Veneman 5261, Ben Schoots 5177, Anneke Wegh 5057 en Gerrie Vinke 4974.   

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

bingo

't HARDE - Vrijdagavond 15 juni organiseert de supportersvereniging Groen-Wit een bingoavond in het clubhuis van SV ‘t Harde. Deze avond worden er 25 rondes bingo gedraaid, waarvan 5 hoofdrondes. Het totale prijzengeld is ruim €1400,-.  Er is een superhoofdronde van € 270,00  tevens zijn er 2 hoofdrondes van € 120,00 en € 100,00.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kv elburg

ELBURG - KV Elburg sloot zaterdag 2 juni het korfbalseizoen af, maar die afsluiting zag er iets anders uit dan andere jaren. Omdat het kunstgrasveld op het Burg. Bode sportpark vanaf maandag 4 juni wordt gerenoveerd en uitgebreid was er geen mogelijkheid voor een aparte afsluitdag. Nu bestond de afsluiting van het seizoen uit een barbecue waaraan maar liefst door 140 personen werd deelgenomen. Tijdens de barbecue werd de trekking van de jaarlijkse verloting gehouden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 9140

DOORNSPIJK - Zowel de dames als de heren, deelnemers aan de Parel van de Veluwe zoefden voorbij over de Veldweg en Achterwegje in Doornspijk. De dames heb ik ook gespot aan de Zuidweg in de Dellen. Start en finish vonden beiden plaats in Harderwijk. Het gehele evenement is georganiseerd door Wielervereniging De Ijsselstreek. Winnaar bij de heren Jelle Wolsink en bij de dames Lorena Wiebes.

Foto's ATV Foto

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSV

DOORNSPIJK - DSV ’61 organiseert vrijdag 13 juli 2018 voor de zevende maal op rij het Salverda beachsoccertoernooi. Iedereen in de leeftijd vanaf 16 jaar wordt uitgenodigd om deel te nemen. Het beachsoccertoernooi op sportpark  de Haere begint om 18.30 uur. Tijdens het toernooi voetballen heren en dames gemengd in poules voor de felbegeerde finaleplaats, met als uiteindelijke doel de eerste plaats.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Sliderfoto Kampioenschappen2018 4en8

OOSTERWOLDE - Op een zonovergoten en gezellig druk sportpark De Heughte hebben zaterdag zowel het vierde als het achtste elftal van VSCO’61 het kampioenschap in eigen huis binnengehaald. Beide teams hebben dat na afloop gezamenlijk en in aanwezigheid van familie, kinderen en vrienden gevierd. Na het klassebehoud van het eerste en tweede elftal kan VSCO’61 met tevredenheid terugkijken op een geslaagd seizoen. Hoewel de meeste elftallen hun competitie al hadden afgesloten stond er voor zowel VSCO’61 4 als VSCO’61 8 zaterdag nog een echte kampioenswedstrijd op het programma. Dat had als voordeel dat er van de andere elftallen redelijk wat spelers naar sportpark De Heughte waren gekomen om hun collega’s aan de moedigen. Daarbij gevoegd de grote schare familie met kroost en vrienden van de kampioensteams maakte dat het gezellig druk was. Ook al omdat op dezelfde dag het VSCO’61 Elburg Foods G-Voetbaltoernooi op De Heughte plaats vond.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

mini Van Zeeburg

DOORNSPIJK - Onlangs hebben Klusbedrijf Erik van Zeeburg en VANO Vastgoed het 3elftal van DSV'61 nieuwe tassen en polo’s geschonken.

Schrijf reactie (0 Reacties)

logo sv tharde

't HARDE - Van 2 t/m 7 juli 2018 viert S.V. ’t Harde de zomer samen met Kokki’s.  In deze week organiseert S.V. ’t Harde voor de 3de keer een beachvoetvolleybaltoernooi. Waar het de voorgaande 2 jaar gehouden werd op de parkeerplaats van S.V. ’t Harde, vindt het dit jaar plaats op de Singel. Alle jongens, meisjes, dames en heren vanaf 12 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden.

Beachvoetvolley, meer dan voetbal alleen.
Beachvoetvolley is een uitdagende activiteit voor voetballers. Beachvoetvolley is beachvolleybal, waarbij de bal niet met de handen en armen wordt gespeeld, maar op de voetbalmanier. Dus met de voet, knieën, schouders, borst en hoofd. De telling en andere regels zijn hetzelfde als bij beachvolleybal.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)