a1

ELBURG - Aqua & Beweging Centrum ABC uit Elburg moet helaas vanwege de lockdown wederom de deuren van haar fitnesscentrum, zwemschool en beautysalon al een tijdje gesloten houden. Middels diverse online lessen en online begeleiding op gebied van afvallen probeert ABC haar eigen leden zoveel als mogelijk te ondersteunen en helpen om in beweging te blijven. Toch hebben best veel mensen moeite om de motivatie te vinden om thuis te trainen of hebben ze te weinig materialen om goede krachttraining te doen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail AchterDeMolen

OOSTERWOLDE - Afgelopen zaterdag verwelkomde VSCO’61 haar nieuwe reclamebordsponsor Bouwbedrijf Achter de Molen uit Elburg. Directeur/eigenaar Dries Achter de Molen was naar sportpark De Heughte gekomen om de nieuwe en fris gestylde reclameborden officieel te overhandigen aan sponsorcommissielid Harmen Egbert Beijeman. De nieuwe reclamebordsponsor werd een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van dank, trots en waardering.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto personal trainen boven

ELBURG -  Vanaf heden biedt De Akker de mogelijkheid aan, om buiten te sporten onder begeleiding. Binnen de regels van het RIVM is het mogelijk om met 1 of 2 personen in de buitenlucht te trainen, samen met een begeleider. De personal training wordt gegeven vanuit de vestigingen Elburg en Wezep, bij Bart of Robin.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Verloting2020

OOSTERWOLDE - Vanwege de coronacrisis was de trekking van de grote verloting van VSCO’61 uitgesteld van juni 2020 naar vrijdag 8 januari 2021. Zaterdagmorgen 16 januari zijn de 3 hoofdprijzen uitgereikt bij op sportpark De Heughte.

De winnaars zijn:

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal3

REGIO - Verschillende Gelderse sportclubs zeggen met ondermijning te maken hebben gehad. Dit blijkt uit een onderzoek van Onderzoeksbureau DSP, in opdracht van provincie Gelderland. Er lijkt geen sprake van ernstige criminaliteit. Maar zwart geld speelt wel een rol in de sportwereld.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

svtharde

´t HARDE  -  S.V. ’t Harde gaat in samenwerking met stichting Wiel op een 4-tal doordeweekse middagen een voetbaltoernooi organiseren voor de basisschooljeugd op sportpark Schenk. Op dinsdag 26 januari wordt er gestart met een toernooi voor de jeugd uit groep 3, 4 & 5 en donderdag 28 januari zijn de groepen 6, 7 & 8 aan de beurt. Een week later op dinsdag 2 februari en donderdag 4 februari wordt in dezelfde categorie nog een keer een zelfde toernooi georganiseerd. De toernooien zullen starten na de reguliere lestijden. Iedereen kan meedoen , ook al zit je niet op voetbal!

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Worst en snert

DOORNSPIJK - Zaterdag 30 januari a.s. wordt de jaarlijkse snert- en worstactie  gehouden door Supportersvereniging Oranje Zwart. Bestel de snert en/of worst voor 25 januari via de mail: svoz@dsv61.nl of door te bellen, sms-en of te appen naar: 06 14514589 Je bestelling is 30 januari af te halen tussen 10.00 – 16.00 uur bij De Deel in Doornspijk Het is ook mogelijk je bestelling te laten bezorgen voor €2,50 in Nunspeet, Doornspijk, ’t Harde, Elburg en Oldebroek

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kve

ELBURG -  De korfbaltrainingen in de zaal liggen al weer een aantal weken stil vanwege de corona maatregelen. KV Elburg gaat de trainingen weer hervatten maar dan buiten, op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark. Het is de bedoeling dat er vanaf maandag 4 januari weer wordt getraind, natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Ook is er geen verplichting voor leden om mee te doen. De trainingen zijn vrijblijvend!

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

ESC 2020.11.06 Frix contract 8876 1

ELBURG - Sinds februari 2016 is FriX CrossFysiotherapie te Elburg een vaste sponsor van de Elburger Sportclub. Op het Burgermeester Bode Sportpark zijn inmiddels meerdere teams te bewonderen met het logo van FriX CrossFysiotherapie op de shirts, trainingspakken of voetbaltassen. Vanaf 2017 is FriX CrossFysiotherapie toegevoegd aan de Hoofdsponsorgroep en ook de komende tijd verblijven ze verbonden aan de Elburger Sportclub. Als dank van waardering werd door Ronald Kuipers (ESC) een bos bloemen overhandigd aan de mede-eigenaren Mathijs Frik en Laurens Bank van FriX CrossFysiotherapie.

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 20200627 WA0003

ELBURG  -  KV Elburg heeft de contracten met haar trainers van de selectie verlengd voor het seizoen 2021 - 2022. Dat betekent dat Jackie de Vries het eerste team voor zijn rekening blijft nemen en Rico Smit het tweede team.

KV Elburg is blij met de voortzetting van de samenwerking en hoopt natuurlijk snel op betere tijden zodat iedereen weer aan de slag kan.

Schrijf reactie (0 Reacties)

mat

OLDEBROEK - In de voorgaande vier jaren  organiseerde familie Van de Streek uit Oldebroek een sportieve ATB-toertocht met feestmiddag voor Stichting Matchis. Dit jaar slaan zij de handen ineen voor een corona-proof variant: de Alternatieve ToerBeleving voor Stichting Matchis!  Op de bijbehorende actiepagina is alle informatie en nieuws te lezen:

www.sterkvoormatchis.nl/actie/atbvoormatchis

Iedere sportieveling kan meedoen en maakt daarmee kans op een weekend weg.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

ben

OOSTERWOLDE –  Namens het team van Sportief Zijn Zeker Weten op de maandagavond heeft Dirk Jan Grootkarzijn een bezoek gebracht bij de voorzitter van voetbalvereniging VSCO’61 Ben Schreurs. Ben is inmiddels acht jaar voorzitter en iis een geboren Oosterwoldenaar. Hij  Is actief geweest  in o.a.  de politiek en heeft zelf ook nog gevoetbald. Dirk Jan ging met hem in gesprek over de club, die net als alle verenigingen te maken heeft met de huidige beperkingen. Een terugblik en vooruit kijken met een gemotiveerde voorzitter die zich inzet voor de voetbalclub.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

com

OOSTERWOLDE   - Deze week hebben Companjen Constructies uit Wezep en VSCO’61 een vernieuwde driejarige stersponsorovereenkomst afgesloten op sportpark De Heughte te Oosterwolde. Namens het bekende familiebedrijf ondertekende directeur Gerwin Companjen het sponsorcontract en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel voor VSCO’61. Als blijk van dank en waardering werd de trouwe stersponsor een fraai bloemstuk aangeboden en werd Companjen Constructies veel succes toegewenst.

Schrijf reactie (0 Reacties)

036 HENK FEITSMA RUBEN BUIJSERD 2021

OOSTERWOLDE –  Sportief Zijn Zeker Weten was te gast bij de voetbalvereniging VSCO ’61, want ondanks dat er geen voetbal is, vond er toch een prijsuitreiking plaats op de Heughte. De heer H. Feitsma was namens de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV), waar 1.300 voetbalverenigingen bij zijn aangesloten, de prijs uitreiken voor de beste voetbalpresentatiegids 2020-2021.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail T9U9898a Siemen Lindeboom 1

ELBURG  -  ESC is zeer verheugd te kunnen melden dat trainer Siemen Lindeboom zijn contract met een seizoen heeft verlengd. Ook in het komende seizoen 2021-2022 zal hij hoofdtrainer zijn van de eerste selectie.

Momenteel is de de 36-jarige Urker Lindeboom bezig aan zijn tweede seizoen bij de ESC. Het officiële tekenen van het contract zal op een later moment plaatsvinden.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Kerstattentie leden 2020

ELBURG -  In deze moeilijke tijd van corona zoekt het bestuur van Korfbalvereniging Elburg naar mogelijkheden om contact met haar leden te houden en de onderlinge verbondenheid te behouden. De leden van de activiteiten commissie hebben bij alle leden persoonlijk een Kerst- en Nieuwjaarswens bezorgd. De attentie bestond uit een kaart, voorzien van een tekst met daarop twee “sterretjes” om stralend het nieuwe jaar in te luiden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

werven

OLDEBROEK –  Voor het programma Sportief Zijn Zeker Weten zijn Evert van ’t IJssel en Dirk Jan Grootkarzijn op bezoek geweest bij Gerrit van Werven. Om drie generaties Motocross vast te leggen. De komende weken zullen wij de familieleden die actief zijn in de motocross presenteren, hierbij de eerste presentatie van vader en opa Van Werven! Ondernemer en sportman Gerrit van Werven is altijd nog volop actief in de sport, truck rally rijden en motocrossen. Het Rainbow Truck Team waarmee hij de Dakar gereden heeft, zijspancrossen Gerrit geniet van deze sporten. Het crossen zit in de genen van de familie. Drie generaties zijn momenteel actief in de motocross. kleinzoon Dani bij de solo motoren, de oudste zoon Gert als zijspancrosseer, zoon Willem Jan als trainer in de motocross. En Gerrit zelf als zijspancrosser. Op de drempel van 2020 – 2021 legden wij deze drie generaties vast en spraken met hen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSV

DOORNSPIJK -  De Algemene Ledenvergadering van DSV'61 wordt gehouden op woensdag 16 december 2020 om 19:30 uur. Vanwege de huidige corona maatregelen en de beperkte beschikbare ruimte in de kantine van DSV vindt de Algemene Ledenvergadering ( ALV ) dit jaar plaats in De Deel in Doornspijk en is daarnaast digitaal te volgen. In de Deel kunnen maximaal nog 22 leden deze ALV persoonlijk bijwonen. Om naast deze 22 personen toch iedereen de mogelijkheid te geven de ALV te volgen, kan er digitaal worden aangesloten via Microsoft Teams. Uiteraard geldt deze mogelijkheid enkel en alleen voor leden van DSV’61 en donateurs.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail IMG 20201203 WA0039 002

ELBURG -  Afgelopen week heeft zwemschool ABC uit Elburg 40 kinderen superblij gemaakt met het behaalde Easyswim zwemdiploma. Vanaf 1992 zijn er nu 10.399 zwemdiploma’s uitgereikt. Sinds januari 2018 is zwemschool ABC overgestapt op de Easyswim methode met bijpassend Easyswim diploma. Dit diploma is niet alleen gelijkwaardig aan het C diploma, maar kinderen met een Easyswim diploma op zak zijn véél beter voorbereid op allerlei (moeilijke) situaties in en om het water.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

2020 11 19 do. Boekpresentatie jubileumboek Elburger SC 75 jaar 46

ELBURG - ESC is trots op het Jubileumboek 75 jaar ESC. Alle leden ontvangen het boek gratis. Heb je het boek al gezien? Natuurlijk kun je ook extra boeken bestellen of kopen bij de Elburger Boekhandel. Het boek kost €19,50.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)