Banner Clubmagazine Maart2020

OOSTERWOLDE - Door de maatregelen rondom de coronacrisis, zoals de sluiting van het sportpark en het stilleggen van de competities, heeft voetbalvereniging VSCO’61 een speciale website gelanceerd waarop het clubmagazine ‘Op de Heughte’ gelezen kan worden. Omdat onbekend is wanneer de maatregelen versoepeld worden, heeft de vereniging besloten het eerste exemplaar van 2020 digitaal beschikbaar te stellen voor alle leden, supporters en sponsors.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail corona

't HARDE - In deze speciale aflevering laten Tim en Krijn zien wat de gevolgen van de Corona-crisis zijn voor S.V. ’t Harde.

Alle video’s van S.V. ’t Harde TV kunnen gevolgd worden via het YouTube kanaal klik daarvoor hier ! Abonneer dan op het  S.V. ’t Harde Tv kanaal en like de video’s! Ook zijn deze en alle eerdere video’s terug te vinden op de pagina www.svtharde.nl/svthardetv

 

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

marco

ELBURG - Naast de wekelijkse beweegbrief met verschillende leuke initiatieven uit het land willen de buurtsportcoaches van de gemeente Elburg toch nog wat extra's bieden. De leerlingen zien ze normaal wekelijks in de gymzaal, alleen is dat op dit moment niet meer zo. Om toch hun gezicht te kunnen blijven zien bieden ze zelf via YouTube leuke workouts, gymefeningen en kooktips aan. Deze zullen ze vanaf volgende week dagelijks met jullie delen!

Hierbij alvast een voorproefje, een bootcamp van meester Marco.

Schrijf reactie (0 Reacties)

masters

OLDEBROEK - De verenigingen waren er klaar voor, een indrukwekkend veld vol wereldtoppers zou starten, maar helaas: Dutch Masters of Motocross 2020 gaat niet door. Het was voor de KNMV en partners een flinke knoop om door te hakken, maar de impact van de coronacrisis maakt doorzetten dit seizoen onmogelijk. Door de maatregelen tegen het coronavirus viel vorige week al het doek voor de openingsronde in Harfsen op 29 maart. Daarnaast hebben we te maken met verschuivingen in de WK-kalender. Hierdoor ging er al een streep door de Dutch Masters-finale voor de 250cc en 500cc tijdens de Zwarte Cross. Ook andere ‘vrije’ weekends lopen in rap tempo vol. Dat maakt het verplaatsen van racedagen moeilijk, zo niet kansloos. Kortom: er is geen mogelijkheid meer om een volwaardige Dutch Masters of Motocross-competitie te houden in 2020.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

a1 elburg

ELBURG -  In deze tijd zonder sport en dus ook zonder korfbal toch een leuke foto van Elburg A1.

Elburg A1 acteert in de 2e klas B en staat onder leiding van Jordi Immeker en Benji Sjardijn.

Schrijf reactie (0 Reacties)

bmx

't  LOO – Afgelopen zaterdag zou het Team Extreme Bikes Plus bij de ATB Vereniging Oldebroek gepresenteerd worden. Het team gaat onder de vlag van de ATB Vereniging Oldebroek wedstrijden rijden in 2020. Zoals voor alle sporten geldt, liggen de wedstrijden stil en heeft de presentatie bij de ATB Vereniging daarom niet plaats gevonden. BMX is een extreme sport. Het woord BMX staat voor Bicycle MotoCross (De X staat dus voor cross). De sport is in de jaren zestig ontstaan aan de westkust van de Verenigde Staten, Het ontstond uit de motocross.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Bazaar 1

DOORNSPIJK - Op zaterdag 4 april zal de jaarlijkse bazaar van DSV’61 weer plaatsvinden. Deze dag zal beginnen met de thuiswedstrijd tegen V.V Oene om 14.30 uur. Naast de start van de wedstrijd zullen er ook activiteiten beginnen voor jeugdleden en volwassen. Zo zal er een springkussen aanwezig zijn en kunnen jeugdleden voor een minimaal bedrag een strippenkaart kopen om deel te nemen aan verschillende spellen. Naast de spelletjes zullen er diverse eetkraampjes aanwezig zijn.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

bingo

't HARDE - Vanwege de maatregelen die de regering en het RIVM hebben afgekondigd rondom het Coronavirus gaat de bingo van de supportersvereniging Groen-Wit op 20 maart niet door.

Vooralsnog gaat de volgende bingo op 17 april wel gewoon door.

Schrijf reactie (0 Reacties)

BET 2019 Kampioen WVF

OOSTERWOLDE - De Berend Elzerman Toernooi (BET) commissie van VSCO’61 heeft het deelnemersveld alweer rond. Het volop geprezen toernooi dat van zaterdag 15 tot en met 22 augustus plaatsvindt op sportpark De Heughte in Oosterwolde, kent met asv Dronten een nieuwe, maar toch vertrouwde deelnemer. Vorig jaar kende het BET, dat voor de 39e keer gehouden wordt, een primeur: er werd op beide zaterdagen ook op het tweede veld gespeeld, waardoor het programma kon worden ingekort. Dat is niet alleen de commissie maar ook de zes deelnemende ploegen prima bevallen. De publieke belangstelling nam behoorlijk toe en de trainers waren te spreken over de afwisseling tussen gras en kunstgras.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

logo sv tharde

't HARDE - Met veel strijd en weinig goed voetbal zat er voor de nummers twee en drie van de ranglijst niet veel meer in dan gelijkspel. Waar ’t Harde in de wedstrijd het beter veldspel had, kon WZC buigen op meer aanvallende dreiging. WZC nam in de wedstrijd al vroeg de leiding na een dekkingsfout in het hart van de defensie van S.V. ’t Harde. Spits Balavac kon doorlopen op Henry Schipper en trof eenvoudig doel, 0-1. ’t Harde probeerde voor rust de schade te repareren, maar het ontbrak de ploeg aan stootkracht.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Pinksterloop2019 5318

't HARDE -  In mei staat de A. Vogelloop op het programma van de Business Club N.V. Met 300 deelnemers tijdens de eerste Pinksterloop van 2019 was er een geslaagde loop. Nu pakt de club door en worden er nieuwe elementen aan de loop toegevoegd. Zo heeft A. Vogel heeft haar naam als sponsor aan de loop verbonden.Patrick Visch van de Business Club verteld: “De eerste loop in 2019 was een mooie test voor ons. We zagen genoeg punten voor doorontwikkeling. Zo komt er een bedrijvenwedstrijd en ook zal er met elektronische tijdswaarneming gewerkt worden. Het is weer mogelijk 5 of 10 kilometer hard te lopen door de prachtige omgeving rond de A. Vogeltuinen.”

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Sliderfoto Dijkhuizen2020

OOSTERWOLDE - Onder een heerlijke lentezon werd afgelopen zaterdag de hoofdmacht van de VSCO’61-jeugd, oftewel JO19-1, in prachtige nieuwe polo’s en warming-up shirts gestoken door hun trouwe sponsor Verkeersschool Dijkhuizen uit Elburg. Op sportpark De Heughte overhandigde directeur-eigenaar Arnold Dijkhuizen officieel de kledij aan het elftal, waarna aanvoerder Rikkert van ’t Hof dank uitbracht namens de spelers en staf voor dit sportieve gebaar. Hij bood als blijk van waardering de trouwe sponsor een fraai bloemstuk aan. Ook elftalleider Frans Maassen van de Brink en sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankten Dijkhuizen hartelijk en wensten de verkeersschool veel zakelijk succes toe.

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 7356

OLDEBROEK - Op zaterdag 7 maart werd de derde en tevens laatste selectiewedstrijd gehouden van Regio Oost, voor het NK sjoelen dat word gehouden op 18 april in Barneveld. Ook sjoelers uit onze omgeving plaatsten zich rechtstreeks:

Foto's André ter Velde

1e Jan Klein, Sv. Ons Vermaak Oldebroek, HA. gem. 143,25

1e Bea Sneller, Sv. Oosterwolde, DA gem. 140,35

1e Marilene van Asselt, Sv. Wezep, Jeugd gem. 127,23

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kv elburg

ELBURG - KV Elburg 1 heeft zaterdag in een sfeervolle sporthal van ’t Huiken geen punten kunnen pakken tegen Rood-Wit 1 uit Wezep. De Wezepers waren opnieuw te sterk voor Elburg en trakteerde de thuisploeg op een 19-29 nederlaag. Er zijn nog drie competitierondes in deze zaalcompetitie te gaan. Elburg heeft een klein wondertje nodig om zich toch nog te kunnen handhaven in de 2e klas. Rood-Wit is al zeker van handhaving. Elburg was dus de ploeg die de punten het hardst nodig had maar daar had Rood-Wit terecht geen boodschap aan. Elburg kampt nog steeds met blessures en daar kwamen deze wedstrijd nog twee bij. Na vijf minuten moest coach Jan Westland noodgedwongen Jordi Immeker al wisselen vanwege een blessure en daar kwam Naomi Westland later nog bij.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Logo ESC

ELBURG - De belangrijke zes-punten-wedstrijd in en tegen Oene is voor Elburger Sportclub uitgelopen op een groot fiasco; de formatie van oefenmeester  Siemen Lindeboom leed een blamerende 4-0 nederlaag !Na de bemoedigende resultaten van de laatste tijd leek de ploeg op weg naar herstel, maar door dit teleurstellende resultaat zijn de Elburgers opnieuw onder de fatale streep terecht gekomen. Hoewel het matige niveau van de wedstrijd typerend was voor de posities van beide ploegen op de ranglijst waren in de eerste helft de betere kansen voor de Elburgers en een voorsprong zou dan ook zeker niet hebben misstaan. Tot tweemaal toe dook Bas Flier op voor het doel van Wim Riphagen maar kwam helaas niet tot scoren. Na een half uur spelen kregen de blauw-witten een personele tegenslag te verwerken toen doelman Bjarn Onderstal bij een actie dusdanig geblesseerd raakte en zich vermoedelijk met een gebroken sleutelbeen moest laten vervangen door Thomas de Besten. Die wist overigens op slag van rust met een uitstekende redding een voorsprong voor de thuisclub te voorkomen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

023 MTB Marathon P1300071 Marco van Doorn V1.2 logo

OLDEBROEK / HEERDEZaterdag 28 maart organiseert de ATB Vereniging Oldebroek voor de tweede keer een mountainbike marathon met start en finish op de motorcrossbaan van MSV-NOV Heerde. Na de succesvolle eerste keer op deze locatie staat er wederom een marathon voor mannen en vrouwen gepland Twee afstanden 52 kilometer en 104 kilometer. Vanaf de crossbaan gaat de route door het Zwolsche Bosch, een parcours met diverse stukken vals plat en beklimmingen. Het parcours is uitdagend en verassend en ruim 25 kilometer, met 200 hoogte meters. Het parcours is her en der aangepast ten opzichte van vorig jaar. De organisatoren zijn dan ook enthousiast over het parcours en de prachtige locatie. De start voor de dames en heren 104 kilometer is 09.00 uur en voor de 52 kilometer dames en heren om 09.15 uur.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Image00009

DOORNSPIJK - Juist in de wedstrijd na de week waarin opnieuw een aanvaller van DSV geblesseerd raakte op de training, scoorde DSV er lustig op los. Liefst viermaal klonk de doelpuntentune over sportpark De Haere. In de 14e minuut verraste Gerrit Hoekert zijn directe tegenstander door een niet te halen bal toch te halen en fraai via binnenkant paal scoorde: 1 – 0. Het enige wapenfeit van Elspeet was een bal op de lat in de 20e minuut, maar verder had DSV weinig moeite met hun aanvallende acties. In de 42e minuut rondde Johan Versluis een tikkie breed doeltreffend af, de ruststand was derhalve 2 – 0 .

Fotoreportage

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 2820a

ELBURG - Deze keer een foto van de jonge korfballers van KV Elburg C1. Het team staat onder leiding van Kevin en Noah de Jong. Shirtsponsor is Tuincentrum De Nieuwstad.

De resultaten zijn uitstekend, C1 draait mee in de bovenste regionen van de 2e klas A.

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSV

DOORNSPIJK - Afgelopen week in de uitwedstrijd in en tegen Oene waren er maar liefst 8(!) spelers van DSV niet beschikbaar om in de basis te starten. De ziekenboeg leek in de achterliggende week langzaam maar zeker weer wat leeg te lopen, maar afgelopen dinsdag brak topscorer Jeffrey Schreurs op de training in een ongelukkig duel met Martijn van den Bosch, zijn neus. De gifbeker lijkt in dat opzicht dus nog steeds niet leeg.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSV

DOORNSPIJK - Na afloop van de wedstrijd DSV – Elspeet en het rad zal Willem van Hooren in de kantine optreden.

Iedereen is van harte welkom.

Schrijf reactie (0 Reacties)