044 Thom van Riesen Evert van t IJssel V1.3. LR

OLDEBROEK/ELBURG  – In aanloop naar de Nederlands Kampioenschappen Streetrace op zaterdag 5 september in Oldebroek, georganiseerd door de ATB Vereniging Oldebroek, spraken wij met diverse deelnemers. Ook Thom van Riesen zal er bij de editie van 2020 bij zijn. Als nieuweling wist hij in 2016 Nederlands Kampioen Streetrace te worden in Oldebroek. Dat was ook het jaar dat veldrijdster Annemarie Worst Nederlands Kampioen Streetrace in Oldebroek werd. Thom van Riesen ontving in 2019 de Jan Stuiver ereprijs bij de afsluiting van de Maxi Promo Competitie bij de ATB. Vereniging Oldebroek. Een prijs die wordt toegekend aan iemand die zich inzet, iemand die alles uit de kast haalt om goed te presteren. Thom rijdt bij het Go4cycling team uit Nunspeet. Tijdens het Nederlands Kampioenschap wil de Elburger er weer een mooie wedstrijd van maken en natuurlijk een mooi eindresultaat.

Schrijf reactie (0 Reacties)

WhatsApp Image 2020 08 14 at 18.21.32

ELBURG - Op 11, 12 en 13 augustus waren de keepers van de Belgische keepersschool Goalstars uit Antwerpen weer te gast op het veld bij ESC. De oud-Elburger Berry Hooghordel verzorgde met zijn keeperschool al eerder clinics en een kamp op het veld en ook nu was het weer een groot succes!

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

elburger sc

ELBURG -  Na een lange periode zonder voetbal wordt er a.s. zaterdag eindelijk weer gevoetbald op het Burgemeester Bodesportpark. Om 14:30 uur staat de oefenwedstrijd en tevens derby tegen DSV’61 op het programma. Langs de lijn en op de tribune gelden de landelijke RIVM-maatregelen zoals het naleven van de 1,5 meter afstand. In de kantine en in het sponsorhome gelden de regels van de Koninklijke Horeca Nederland d.w.z. dat de consumpties zittend in de kantine en in het sponsorhome moeten worden genuttigd en niet mee naar buiten mogen worden genomen. Bovendien geldt voor deze ruimtes sinds deze week dat de contactgegevens moeten worden geregistreerd op het daarvoor bestemde formulier.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

svtharde

't HARDE -  Zaterdag 15 augustus staat eerste oefenwedstrijd van het eerste elftal van SV 't Harde tegen  Bas 1op het programma. De wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen en wordt gespeeld op sportpark Schenk. Vanaf 13.00 uur is het sportpark geopend en bent u van harte welkom. Bij de entree kunt u zich registeren als bezoeker van de wedstrijd. Tevens kunt u dan gebruik maken van de kantine. Het is de eerste wedstrijd weer van de hoofdmacht van SV ' Harde sinds 7 maart jongstleden toen er thuis tegen WZC werd aangetreden. Dit is dus inmiddels 23 weken geleden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

bingo

‘t HARDE - Zoals altijd staat op de derde vrijdag van de maand om 19.30 uur de bingo bij SV ‘ Harde op het programma. Vrijdag 21 augustus is er ruim €1400,- aan prijzengeld te winnen. Er zijn deze avond 20 rondes, 5 hoofdrondes en een gratis boemerangronde van €100,-. Ook zullen er twee keer  warme en twee keer koude hapjes geserveerd worden. 6-dubbelspelen kan al voor €25,- en 3-dubbelspelen voor €18,-.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kv

ELBURG -  Op dinsdag 11 augustus zijn de trainingen van de selectie van KV Elburg weer van start gegaan. De selectie is nog niet compleet maar ondanks het warme weer werd er toch fanatiek getraind, natuurlijk met de nodige rustpauzes.

KV Elburg wenst iedereen veel succes tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSV

Za. 15 augustus 14.30 uur

ESC - DSV'61 (oefenwedstrijd)

Di. 18 augustus 19.45 uur

DSV'61 - BAS (oefenwedstrijd)

Za. 22 augustus 14.30 uur

DSV'61 - OWIOS (oefenwedstrijd)

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

 T9U9036a 1

ELBURG - Onder een zinderende hitte van meer dan 30 graden, begon zaterdagmorgen om 11.30 uur voor ESC 1 de eerste training ter voorbereiding op het komende seizoen. Trainer Siemen Lindeboom had bijna een complete selectie tot zijn beschikking. Uiteraard werd er regelmatig gestopt voor een drinkpauze. Komende zaterdag 15 augustus om 14.30 uur staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Thuis op het Burgemeester Bode Sportpark de derby tegen DSV’61 uit Doornspijk.

Foto's Harry ten Hove

Schrijf reactie (0 Reacties)

8 augustus2

OOSTERWOLDE -  Zaterdag 8 augustus organiseerde rijvereniging Hippisch Oosterwolde haar jaarlijkse dressuurwedstrijd bij  Hippisch Trainingscentrum Koops aan de Winterdijk in Oosterwolde. Het was nog even spannend of de wedstrijd i.v.m. de extreme hitte door kon gaan, maar met het aangepaste ochtendprogramma, extra watervoorzieningen (gesponsord door Blaauw perioverf uit Elburg)  parasols en extra tenten is de wedstrijd prima verlopen. Er waren extra statiedens te winnen (gesponsord door AGJ-Automotive uit Elburg). Deze zijn gewonnen door: Madelon Stegeman, Denise Jochems, Ilse Nora Bliek, Helga Schuurman en Jeanne Meyer.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KV veld

ELBURG - KV Elburg start binnenkort met het korfbalseizoen 2020/2021. De korfballers beginnen op dinsdag 11 augustus met de trainingen voor de selectie en de weken daarna voor de andere teams. Van een “gewone start” is nog steeds geen sprake want in verband met het corona-virus worden nog steeds de regels van het RIVM gehanteerd. De selectie staat dit seizoen onder leiding van Jackie de Vries en Rico Smit. Zij hebben het programma van de voorbereiding op het nieuwe korfbalseizoen samengesteld. Naast de trainingen en oefenwedstrijden staat er ook een trainingsweekend gepland op 21 en 22 augustus. De selectie kan dus aan de bak voordat op zaterdag 5 september de eerste competitiewedstijd wordt gespeeld.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

sporwa

ELBURG - Onder leiding van Janien Westerink vindt er elke woensdag vanuit de vestiging Elburg van De Akker, Sportief Wandelen plaats. Elke week wordt er een leuke route van een uur uitgestippeld waarbij tussendoor rustige oefeningen worden gedaan. Dus houdt u of hou jij niet van actief sporten maar vind jij het wel fijn in beweging te zijn? Dan is Sportief Wandelen zeker iets voor u en voor jou! De kosten bedragen € 5,- per keer.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Frix voetbaldag

ELBURG - Frix Crossfysiotherapie organiseert op woensdag 5 augustus van 12.30 tot 20.00 uur een voetbaldag voor de jeugd van 10 t/m 13 jaar op het Burgemeester Bode Sportpark in Elburg. Iedereen, zowel voetballers als niet-voetballers, jongens en meisjes, is van harte welkom.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

viskara

Schrijf reactie (0 Reacties)

Gesprek met Edward Hofman over de op 18 september te houden Run for Joyce.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

Logo ESC

ELBURG - De indeling voor de poulefase van de districtsbeker is bekend. ESC 1 mag het gaan opnemen tegen SP Teuge, vv VEVO en vv Zeewolde.

SP Teuge speelt in klasse 3A, vv Zeewolde in klasse 3B en vv VEVO uit Veessen speelt in klasse 4D.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

svtharde

't HARDE - In augustus gaat de bal weer rollen voor de selectie-elftallen van S.V. ‘t Harde. Bekijk hieronder het oefenprogramma.

4 augustus:

  • 1e training

15 augustus:

  • S.V. ’t Harde 1 – BAS 1, aanvang 14.30 uur

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - VSCO’61 is voor de beker ingedeeld bij FC Jeugd , Lelystad’67 en Nunspeet. Het programma ziet er als volgt uit.

Zaterdag 29 augustus
14.30 uur VSCO’61 - Lelystad’67

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSC 0030

ELBURG - Dit jaar geen Nijmeegse Vierdaagse, maar door het hele land liepen mensen een alternatieve Vierdaagse. Onder hen een aantal Elburgers.

Foto's Kaat Moreeuw

Schrijf reactie (0 Reacties)

loop

OLDEBROEK  – Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Streetrace op zaterdag 5 september in Oldebroek zal er in de ochtend voor de allerjongsten een loopfietsjeswedstrijd worden gehouden. Deelnemers worden ingedeeld in twee leeftijdsgroepen: 2 -3 jarigen en 4 – 5 jarigen. Dit is een uniek spektakel voor de aller jongsten. De eerste start is om 10:30 uur voor de 2 -3 jarigen en om 11:30  uurvoor de 4 - 5 jarigen. Geen eigen loopfiets? Er zijn loopfietsjes en helmen beschikbaar. Inschrijven kan via https://streetraceoldebroek.nl/loopfietsen-streetrace/

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KleinUitslag6

OOSTERWOLDE - Afgelopen week heeft VSCO’61 de nieuwe wedstrijdsponsor Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies uit Oldebroek mogen begroeten. Op sportpark De Heughte werd de driejarige sponsorovereenkomst officieel ondertekend door financieel adviseur Beerd Doornewaard namens de sponsor en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. Tevens werden de frisse en moderne reclamebordenborden formeel overhandigd. Klein & Uitslag ontving als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk van VSCO’61.


Schrijf reactie (0 Reacties)