DSV

DOORNSPIJK - Op 31 augustus 2018 is er  een voetbalclinic voor Jong Oranje, F-, E- en D-spelers. Op vrijdagavond 31 augustus hebben jullie weer de kans om een training te krijgen van de helden van DSV '61.

Diverse selectiespelers hebben beloofd jou te komen trainen. Misschien mag je wel een doelpunt proberen te maken bij de keeper van het 1e of het 2e? Of kun je een nieuw kunstje leren van de spits? Leer je hoe je goed verdedigd..?

Om 19.00 uur begint de clinic!

Schrijf reactie (0 Reacties)

veluwecup logo

ELBURG - Op zaterdag 18 augustus 2018 zal op Burgemeester Bode Sportpark het startschot gegeven worden voor een nieuwe editie van de Rabobank Veluwecup. De vier organiserende verenigingen SV ’t Harde, v.v. OWIOS, DSV’61 en Elburger SC en gastverenigingen vv Oene en Noord Veluwe Boys zullen strijden om de wisselbeker. Owios zal haar uiterste best doen om de winst van afgelopen twee jaar te prolongeren en de beker weer mee naar Oldebroek te nemen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Winnaar BET 2017 DOS Kampen

OOSTERWOLDE - Het Berend Elzerman Toernooi, het oudste en langst bestaande toernooi van de Noordwest Veluwe vindt vanaf zaterdag 18 augustus voor de 37ste keer op sportpark De Heughte in Oosterwolde plaats. Er is de laatste weken door vele vrijwilligers hard gewerkt op het sportpark om alles in gereedheid te brengen voor de aftrap. Het gewaardeerde toernooi is al decennialang de opmaat naar de competitie. Tegelijkertijd is het voor de vele belangstellenden meestal de eerste kennismaking na de vakantie met de veelal vernieuwde selectie van hun favoriete eerste elftal. De BET-commissie streeft altijd naar een aansprekend deelnemersveld en een aantrekkelijke opzet van het toernooi voor toeschouwers en sponsors. Daar lijken ze ook dit jaar weer in geslaagd door voort te borduren op de succesvolle editie van 2017.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

bingo2

't HARDE -  Vrijdagavond 17 augustus organiseert de supportersvereniging “Groen-Wit” weer een bingoavond in het clubhuis van voetbalvereniging SV ‘t Harde. Deze avond worden er 25 rondes bingo gedraaid, waarvan 5 hoofdrondes. Het totale prijzengeld is ruim €1400,-. Er is een superhoofdronde van € 270,00  tevens zijn er 2 hoofdrondes van € 120,00 en € 100,00.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kv elburg

ELBURG - Het nieuwe korfbalseizoen staat in de startblokken. Na een welverdiende vakantie beginnen voor de selectie van KV Elburg de trainingen weer op dinsdag 14 augustus 2018. De selectie staat dit seizoen onder leiding van Jan Westland en Benjamin Tijdeman. Albert Steert is opnieuw de teambegeleider van Elburg 1. De trainingen voor de overige teams beginnen een week later, vanaf maandag 20 augustus. Behalve trainingen staan er ook weer oefenwedstrijden op het programma, onder andere op zaterdag 25 augustus en zaterdag 1 september.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

logo sv tharde

Zaterdag 18 augustus
Veluwecup Elburg => V.V. Oene  aanvang 12.30 uur

Dinsdag 21 augustus
Veluwecup Elburg => Noord Veluwe Boys   aanvang 19.30 uur

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 20180802 WA0021

ELBURG - De renovatie en uitbreiding van het kunstgrasveld van KV Elburg is in de afrondende fase. Het zand in het kunstgras is ingestrooid maar dat is nog niet helemaal klaar. Ook moet het gedeelte natuurgras nog worden geëgaliseerd en ingezaaid.

In het kunstgrasveld zijn de lijnen aangebracht en ook de potten voor de palen. Ook is het leunhek klaar. Deze maand worden de dug-outs en de reclameborden weer geplaatst. Ook moet de nieuwe veldverlichting nog worden aangebracht.

Schrijf reactie (0 Reacties)

P1190299

't HARDE - De warmbloedpaardenfokvereniging Oldebroek en omstreken organiseert op zaterdag 25 augustus alweer de 73ste Fokdag en Concours Zwaluwenburg, een groot Tuigpaard- en Hackneyconcours. Op deze dag zal er gestreden worden om het Nederlands Kampioenschap Tweejarige Tuigpaard hengsten aan de hand. De dag start met de keuringen van de fokdag om 8.30 uur. Het concours start om 11.00 uur met om ongeveer 14.00 uur de start van de kampioenschappen. Rond 17.00 uur zal het programma ten einde zijn.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Uitnodiging uitreiking presentatiegids2018

OOSTERWOLDE - De nieuwe wethouder van sport van de gemeente Oldebroek, Bob Bergkamp, neemt vrijdag 10 augustus het eerste exemplaar van de presentatiegids voor het seizoen 20118-2019 van VSCO’61 in ontvangst. Dat doet hij uit handen van commissievoorzitter Colin Pelleboer. De presentatiegids heeft dit jaar als thema: ’Gezondheid’. In dat kader zal Kljell Aink namens ABC fitness iets vertellen over een gezonde levensstijl en hoe dit toe te passen in het dagelijks leven. Bob Bergkamp is namens ABO sinds juni wethouder in het nieuwe college van de gemeente Oldebroek. Daarvoor was hij woonachtig in en ook politiek actief in Breda. Hij onderbreekt zijn vakantie, die hij gebruikt om te verhuizen naar Oldebroek, om de nieuwe presentatiegids in ontvangst te nemen. VSCO’61 is hem daarvoor zeer erkentelijk en verheugt zich op de kennismaking en ontvangst.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Voor het aankomende voetbalseizoen is VSCO’61 nog op zoek naar versterking van de technische staf voor het tweede elftal. Specifiek gaat het om een assistent-scheidsrechter en een tweede leider, die bij voorkeur ook taken vervuld als assistent-trainer en verzorger.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

12185038 1009411219102727 4943195462421823888 oDOORNSPIJK -  Op zaterdag 4 augusustus de wedstrijd Vitesse O23 - TEC gespeeld bij DSV. In verband met de verwachtte warmte begint de wedstrijd al om 10:30 uur en niet zoals eerder was aangekondigd om 13.00 uur.

De toegang is gratis. Een ieder is van harte welkom.

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSV

1 september 14.30 uur                 Stroe – DSV

8 september 14.30 uur                 DSV – Hoevelaken

15 september 15.00 uur               Reaal Dronten - DSV

Schrijf reactie (0 Reacties)

003 DAKAR 2019 IMG 5236

OLDEBROEK – Het Rainbow Truckteam doet 2019 wederom mee aan de Dakar Rally. Na de deelname Dakar 2018 en de service verlening in de Morocco Desert Challenge rally 2018 was het even stil rond het team. Maar dat betekent niet dat er achter de schermen niets is gebeurd. Er wordt juist door het team hard gewerkt om de organisatie voor de deelname aan editie van Dakar 2019 te realiseren. Het Rainbow Truckteam is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een team met twee trucks, een eigen service truck en een 4x4 wagen voor snelle service in de rally’s .

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Sliderfoto Afscheidswedstrijd Teun

OOSTERWOLDE - Met een speciaal voor hem georganiseerde afscheidswedstrijd op sportpark De Heughte heeft Teun van Dorp een punt gezet achter zijn actieve loopbaan van 50 jaar als voetballer in competitieverband. Zijn zesde elftal speelde tegen een gelegenheidsteams van oud-elftalgenoten, spelers van het 45+-voetbal, zijn zonen, zijn dochter en schoonzoon en de gezellige avond werd afgesloten met een barbecue. Op zijn tiende werd Teun lid van VSCO’61, waar hij de diverse jeugdelftallen doorliep en aansluitend speelde in het vierde en het vijfde elftal. Het langst speelde hij echter in het zesde elftal. Maar liefst 35 jaar maakte hij deel uit van het keurkorps van leider Henk van Asselt, waarmee hij tweemaal kampioen werd. Nu hij op zestigjarige leeftijd heeft besloten te stoppen met competitievoetbal betekent dit dat hij maar liefst 50 jaar onder auspiciën van de KNVB heeft deelgenomen aan reguliere competities. Een prestatie waarvan het de vraag is of er ooit nog iemand binnen VSCO’61 deze zal overtreffen, de kans is klein.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Logo ESC

ELBURG - De loting voor de KNVB beker is bekend gemaakt:

  • ESC 1
  • AZC 1
  • vv Nunspeet 1
  • WSV 1

Programma en tijden volgen later

Schrijf reactie (0 Reacties)

VR1 Clinic

Schrijf reactie (0 Reacties)

Uitnodiging uitreiking presentatiegids2018

OOSTERWOLDE - Vrijdag 10 augustus verschijnt de nieuwe presentatiegids van VSCO’61 voor het seizoen 2018-2019. Vanaf 15.30 uur is iedereen van harte welkom in het clubgebouw van VSCO’61 op sportpark De Heughte. Om 16.00 uur zal dan het eerste exemplaar overhandigd worden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

veluwade

HIERDEN - Voor het eerst in de geschiedenis van de Veluwade, zullen dit jaar de vrouwen het tegen elkaar gaan opnemen op het Veluwade iQOUNT vrouwenvoetbaltoernooi. Onder de deelnemende teams SV 't Harde 1, DSV'61 en SV 't Harde 2. Op zaterdag 4 augustus om 11:00 barst de strijd los tussen 8 regionale teams.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

bingo

't HARDE -  Vrijdagavond 20 juni organiseert de supportersvereniging “Groen-Wit” weer een bingoavond in het clubhuis van voetbalvereniging SV ‘t Harde. Deze avond worden er 25 rondes bingo gedraaid, waarvan 5 hoofdrondes. Het totale prijzengeld is ruim €1400,-. Er is een superhoofdronde van € 270,00  tevens zijn er 2 hoofdrondes van € 120,00 en € 100,00.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 1574

Fotoreportage Henrico van Dussen

Schrijf reactie (0 Reacties)