laan

OOSTERWOLDE -  VSCO’61 heeft deze week haar subsponsorgilde opnieuw uitgebreid met de toetreding van Van der Laan Notariaat uit Oldebroek. Op sportpark De Heughte ondertekenden Carola van der Laan namens het Notariaat en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel de driejarige sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering ontving Van der Laan Notariaat een fraai bloemstuk van VSCO’61.

Schrijf reactie (0 Reacties)

kv elburg

ELBURG  -  Op zaterdag 4 december is er een korfbaldag in de sporthal van ’t Huiken maar die is niet compleet. Tussen 09.00 en 17.00 uur worden er een aantal wedstijden gespeeld maar er zijn ook al enkele afzeggingen van andere verenigingen. De reden is natuurlijk de afgekondigde coronamaatregelen. De selectieteams spelen helemaal niet meer. Wel is er een training van de Kangoeroeclub, tussen 10.00 en 11.00 uur. En de Kangoeroeclub krijgt, ondanks de maatregelen, wel bezoek van een “bekende Nederlander”.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail 02 04 DMofMX 1585

OLDEBROEK  -  Maandag 18 april is Stichting Circuit Oldebroek opnieuw gastheer  voor de Dutch Masters of Motocross. Na twee afgelaste edities in 2020 en 2021 zullen ’s werelds beste motocrossers op Tweede Paasdag achter het starthek verschijnen op circuit De Bargen!

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

261807911 6434859079922753 7923883267273981122 n

ELBURG/'T HARDE - Volgende week organiseren de buurtsportcoaches van stichting WIEL weer een sportinstuif! Kinderen kunnen lekker een uurtje sporten in de gymzaal/op het trapveld samen met vriendjes en vriendinnetjes! Er worden veel verschillende activiteiten aangeboden zoals: klimmen, schommelen, springen, balspelen, balanceren, etc.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kv elburg

ELBURG  -  Aanstaande zaterdag 4 december is er weer een training voor de  Kangoeroeclub Kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom in Kulturhus ‘t Huiken voor een uurtje sport en spel. Een mooie gelegenheid voor kinderen (en ouders) om kennis te maken met de korfbalsport en de korfbalvereniging. Er worden tussen 10.00 en 11.00 uur allerlei leuke activiteiten georganiseerd onder leiding van Cindy van Kolthoorn. Het is bestemd voor jongens en meisjes.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal3

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet bepaald dat met de nieuwe coronamaatregelen sporten na 17.00 uur niet is toegestaan. Voor het amateurvoetbal betekent dit dat wedstrijden in het weekend wel mogelijk blijven, maar dat er doordeweeks niet of nauwelijks getraind kan worden. De KNVB heeft een besluit genomen over de vraag of de competities dan wel door kunnen blijven gaan. Dit besluit is maatwerk per categorie en betreft alleen het aankomend weekend omdat twee factoren die van belang zijn voor het vervolg nu nog niet vaststaan.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Sliderfoto Businessclub2021

OOSTERWOLDE -  Op sportpark De Heughte mocht VSCO’61 afgelopen week Business Club Noord Veluwe begroeten als nieuwe reclamebordsponsor. Bestuurders Marcel van ’t Hul (voorzitter) en Patrick Visch overhandigden officieel de in het oog springende reclameborden van Business Club aan Lammert Vlieger en Hendrik Jan Schoonhoven van VSCO’61. Als blijk van dank en waardering werd de ondernemersclub een fraai bloemstuk overhandigd en werd een toost uitgebracht op de support en samenwerking.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Lukte het VSCO’61 vorig seizoen nog een gelijkspel te behalen in Nijkerkerveen tegen Veensche Boys. Dit keer lukte dat niet. Na een 2-0 ruststand werd een 4-1 nederlaag geleden tegen de hudige koploper.

Bij VSCO’61 ontbraken vanwege schorsingen Robert Dekker en Hans de Vos. Remco van ’t Hul was hierdoor naar het middenveld verhuisd als extra defensief slot op de deur. Etienne van Dijk speelde deze middag als voorstopper. Sander Stange begon op de bank. Veensche Boys was deze middag vooral via hun rechterflank gevaarlijk met de snelle Tom van Donselaar vaak als eindstation die de voorzetten verzorgde. In de 12e minuut had dit het gewenste resultaat. Zijn voorzet werd bij de tweede paal binnengekopt door de lange Julian Buitenhuis (1-0).

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kv elburg

ELBURG  -  KV Elburg speelde zaterdag de eerste wedstrijd in deze zaalcompetitie. Tegenstander was de voor de Elburgers onbekende tegenstander SDO uit Westerhaar. Na een sterke eerste helft en een heel matige tweede helft werden de punten gedeeld. Het werd 19-19. Na een goede voorbereiding is Elburg gemotiveerd om in deze zaalcompetitie hoge ogen te gooien. Kampioen worden in de 3e klas is het doel. In Westerhaar liet Elburg echter al een punt liggen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

svtharde

't HARDE -  S.V. ’t Harde weet de derde competitiewedstrijd op rij te winnen en staat nu op de tweede plaats in de 4e klasse D. Er werd verdiend met 0-3 gewonnen in Wilsum tegen de plaatselijke voetbalvereniging. Wederom vond deze competitiewedstrijd in een troosteloze ambiance plaats. Grauw en regenachtig weer met temperaturen rond het vriespunt en bovenal geen publiek langs de lijn. Of deze ambiance te maken had met een wat voorzichtige start van de Hardenezen, dat zullen wij nooit weten. Maar het eerste kwartier speelde zich veelal af op de helft van S.V. ’t Harde, echter zonder dat Wilsum echt gevaarlijk werd.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Image00001ds

DOORNSPIJK - In misschien wel de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar is DSV er niet in geslaagd drie punten aan hun totaal toe te voegen. De wedstrijd op sportpark De Haere eindigde zoals hij begon: 0 – 0 In het eerste kwart van de partij was HTC de betere ploeg met goed verzorgd voetbal, de spelers vonden elkaar goed en DSV had moeite zich zelf te profileren. Na een twintigtal minuten namen de oranjehemden echter wat meer initiatief en ontspon zich een duel met gelijkwaardige ploegen. Over en weer waren er mogelijkheden op de openingstreffer, de beste kans was voor open doel van DSV, maar deze werd toch niet benut.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Naamloos 1536x1152

't HARDE -  “Ik mag zijn, wie ik ben. Ik word serieus genomen, veiligheid, geborgenheid, plezier, samen zijn, gezien worden”. Deze doelen verbinden Brasserie, kunstatelier en brouwerij Aan de Gracht uit Elburg en het G-voetbal voor vrouwen. Dagbesteding en ontspanning worden gecombineerd. Acht “werknemers” van Aan de Gracht voetballen bij SV ’t Harde in een G-team. Vier mannen en vier vrouwen. Dit was voor de eigenaren Rosalie, Gerrit Jan en Mathilde van Aan de Gracht voldoende om sponsor te worden van het nieuwe G-vrouwenteam in oprichting. Vol trots kan S.V. ‘t Harde hierbij meedelen dat het G- vrouwenteam door Aan de Gracht zal worden voorzien van wedstrijdtenues, sporttassen, trainingspakken en coachjassen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

2021 11 19 vr. ESC VR301 te Oosterwolde 01 1250x833

ELBURG - Begin juni kwam er een oproep voor ESC vrouwen 30+ voetbal 7 tegen 7. Een aantal keren per jaar voetballen op de vrijdagavond tegen andere vrouwen 30+ teams van andere verenigingen. Het werd een succes, in totaal 15 vrouwen gaven zich op waarvan er twee nog dertig moeten worden. Karolien Hulleman was een van hen die de oproep op Facebook zag. Ze was meteen enthousiast en benaderde meerdere vriendinnen. Er kwamen diverse aanmeldingen binnen, waarvan de meesten nog nooit gevoetbald hebben.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Sliderfoto Berghorst2021

OOSTERWOLDE  -  Afgelopen zaterdag heeft VSCO’61 op sportpark De Heughte Berghorst Optiek uit Wezep als nieuwe wedstrijdsponsor mogen verwelkomen. Namens de onderneming ondertekenden Arnold en Jolanda Berghorst de driejarige sponsorovereenkomst, terwijl bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel dit deed namens VSCO’61. Tevens werden de nieuwe reclameborden overhandigd. De club is blij met deze support en overhandigde Berghorst Optiek een fraai bloemstuk als blijk van grote waardering.


Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Hollander5

OOSTERWOLDE - Afgelopen week presenteerde Hollander - Kantoorwensen op maat uit Oldebroek haar nieuwe huisstijl bij VSCO’61 op sportpark De Heughte. Naast de verruiming van de sponsoring aan de club werden ook de modern gestylde reclameborden met de nieuwe huisstijl gepresenteerd. Eigenaar Harry Hollander overhandigde de borden officieel aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO’61. Hij  ontving vervolgens een fraai bloemstuk als blijk van dank en waardering.

Schrijf reactie (0 Reacties)

kv elburg

ELBURG  - KV Elburg bereidt zich voor op de zaalcompetitie die aanstaande zaterdag 27 november begint. De afgelopen weken zijn alle teams begonnen met de trainingen in de diverse sporthallen / sportzalen. Op zaterdag 20 november werden door bijna alle teams oefenwedstrijden gespeeld. Een enkele wedstrijd ging niet door vanwege corona-problemen bijde tegenstander. In de sporthal van Kulturhus ’t Huiken werden vanaf 10.00 uur oefenwedstrijden gespeeld. Elburg 1 en 2 sloten ’s avonds de dag af met wedstrijden tegen Emmeloord 1 en 2.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

volleybal

REGIO -  In aanloop naar het WK Volleybal Vrouwen 2022 lanceert provincie Gelderland een subsidieregeling voor netsportvelden. Het is een veld voor allerlei netsporten, zoals tennis, badminton of volleybal. Met de regeling willen we buiten sporten in Gelderland verder stimuleren. "Buiten voetballen kan in veel wijken al, maar er zijn bijna geen openbare plekken waar je buiten kan volleyballen of tennissen." legt sportgedeputeerde Jan Markink uit. "Dat willen we veranderen, want buiten sporten en bewegen is gratis, leuk en kan altijd." We dragen € 4.000 bij aan elk veld dat aangelegd wordt.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

2021 11 20 za. ESC Hatto Heim 0 2 005

ELBURG -  ESC ontving zaterdag koploper Hatto Heim, de club uit Hattem die alle zeven competitie wedstrijden tot nu toe had gewonnen. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen mocht er zaterdag geen publiek aanwezig zijn langs de lijn. Behalve een aantal mensen van de pers en begeleiding was het stil op het Burgemeester Bode Sportpark. De enige uitzonderingen vormden de kantine en sponsorruimte, deze vallen onder de horeca regels. Een aantal supporters had hier gebruik van gemaakt en keek vanaf een stoel achter glas. Tevens stonden er nog een aantal echte diehards achter het hek om een glimp op te vangen van de wedstrijd. Burgemeester Nathan Rozendaal van Elburg kwam persoonlijk kijken hoe ESC de corona maatregelen naleefde.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

svtharde

´t HARDE  -  S.V. ’t Harde wint van S.V. Zalk en weet nu twee wedstrijden achter elkaar te winnen. Deze punten waren erg belangrijk om definitief aan te haken in de middenmoot en aansluiting te krijgen bij de bovenste plekken in de 4e klasse D. Op dit moment lijkt Dieze West een klasse apart, maar voor de tweede positie ligt de strijd volledig open.

Klik HIER  voor beelden van het doelpunt door Henk Elskamp

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE  - De gemeentelijke derby tussen OWIOS en VSCO’61 levert een 0-1 overwinning op voor De Kanaries uit Oosterwolde. Daarmee was VSCO’61 de gelukkige winnaar, maar daar zal in Oosterwolde niet om gemaald worden. De wedstrijd eindigde met 19 man op het veld.

Een wedstrijd die moeilijk op gang kwam ontaarde, in positieve zin, in een heus voetbalgevecht. Het voetbal was niet goed, maar de strijd en spanning vergoeden veel. Helaas moesten de toeschouwers de wedstrijd thuis volgen, maar mooi dat dit kon via de lokale omroep LOCO TV, met waardering!

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)