1058257d c6a7 491e 8591 3e077cb62637

KAMPEN - Op zaterdag 28 maart 2020 is de tweede editie van de Ned Air 2Bruggenloop. Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven. Met loopafstanden van 5, 10 en 15 kilometer, een Kidsrun én een Businessrun belooft het hardloopevenement ook in 2020 een grote happening te worden.

“We hebben voor de komende editie een uitdagend parcours uitgezet. De routes starten in het hartje van Kampen en natuurlijk hebben de Stadsbrug en de Molenbrug een prominente plek in de route. Het volledige parcours wordt in aanloop naar het hardloopevenement bekendgemaakt.” zeggen Richard Kroon en Jeroen van Veen van Isala ’96.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

 rbr

OLDEBROEK – Zaterdag 16 november organiseert de ATB vereniging Oldebroek in samenwerking met loopgroep Elburg, onderdeel van atletiekvereniging de Gemzen uit Heerde, voor de zesde keer de Veldkamp Witgoed Run-Bike-Run. Dit evenement zal weer plaatsvinden op de ATB baan op ’t Loo- Oldebroek. Deze Run Bike Run is een echte cross Run Bike Run. Stoere looppaden, uitdagend fietsparcours, kortom het zal weer een mooi uitdagend evenement worden. 

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

logo sv tharde

't HARDE - Voor een tweede achtervolgende thuiswedstrijd heeft ’t Harde onnodig punten laten liggen. Laagvlieger op de stand Reaal Dronten hield het doel schoon voor negentig minuten, maar wist aan de andere kant van het veld geen treffer te maken, waardoor beide teams tevreden moesten zijn met een puntendeling. ’t Harde moest al vroeg in de wedstrijd noodgedwongen haar plan aanpassen toen Melvin Boender na een botsing het veld moest verlaten voor Wesley Huenestein. Grootste kans voor rust was er voor Reaal Dronten. Een diepe voorzet werd ingekopt, maar onnodig verlengd in buitenspelpositie.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Logo ESC

ELBURG - Op een slecht bespeelbaar veld op Sportpark De Kouwenaar in Vaassen is het de Elburger s.c  niet gelukt om ook maar 1 punt mee te nemen naar onze vestingstad.Na vorige week het hoofd te moeten buigen voor  Olympia `28 uit Hasselt moest men nu genoegen  nemen met een 1-0 nederlaag tegen VIOS Vaassen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Werd afgelopen week door gebrek aan instelling verloren van nummer laatst ASC’62, tegen hoogvlieger Sparta Enschede gaf juist de inzet de doorslag. VSCO’61 wint de wedstrijd met 1-2 verdiend op wilskracht. Het verschil tussen beide teams bij aanvang van de wedstrijd is groot. Maar liefst tien punten scheiden beide teams elkaar na zeven wedstrijden op de ranglijst. Sparta Enschede strijdt om de periodetitel en heeft twee ploegen boven zich staan. VSCO’61 strijdt voor handhaving met nog twee ploegen onder zich. Hoe groot kan het verschil zijn. VSCO’61 toont echter aan dat met een gezonde dosis werklust en een goed collectief veel te overwinnen is.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Image00001

DOORNSPIJK - De serie overwinningen voor DSV in de uitwedstrijden is ook door HTC uit Zwolle niet onderbroken. Na 90 minuten stond er een 0 – 1 eindstand op het scorebord, minimaal verschil maar goed voor de maximale 3 punten! Het is geen al te beste wedstrijd geweest op sportpark De Pelikaan in Zwolle. HTC had daar deze middag niet de kwaliteiten voor en DSV oogde slordig en rommelig, vooral wanneer het op verdedigen aan kwam. Na een minuut of 20 werd een doelpunt van Jeffrey Schreurs wegens buitenspel afgekeurd, maar een tiental minuten daarna was hij uit een moeilijke positie wel succesvol: 0 – 1.

Fotoreportage Wilfred Boon

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal3
1-2 : Sparta Enschede – VSCO ‘61
1-0:  VIOS Vaassen – Elburger SC
0-1 : HTC – DSV ‘61
0-0 : SV ’t Harde – Reaal Dronten

Schrijf reactie (0 Reacties)

DSC07606loop

't LOO - Zaterdag 9 november was de start van  de MaxiPromo Wintercompetitie mountainbiken bij de ATB Vereniging Oldebroek. Op deze eerste wedstrijd kwamen  alle categorieën in actie. Het begon vanmorgen met de loopfietswedstrijden voor de allerjongsten in de leeftijdscategorieën  2-3 jarigen en de 4-5 jarigen.

Kijk HIER voor alle uitslagen.

Foto's Jack Aalderink

Schrijf reactie (0 Reacties)

Javol2019

OOSTERWOLDE - Deze week heeft Javol Woning & Projectstoffering uit Oosterwolde haar subsponsorschap met VSCO’61 met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte werd dit officieel beklonken door de ondertekening van de nieuwe sponsorovereenkomst door eigenaar Jeroen van Olst van Javol en sponsorcommissielid en beoogd bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel namens VSCO’61. Als blijk van dank en waardering werd de trouwe subsponsor Javol een fraai bloemstuk aangeboden en veel succes toegewenst.

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal3

DOORNSPIJK - Op 11 november 2019 begint de competitie < 23 jaar. DSV komt nog niet in actie deze dag, maar een weekje later op dinsdag 19 november 2019. DSV < 23 jaar speelt deze eerste wedstrijd thuis tegen W.Z.C. < 23 jaar. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

OWIOS, SEH, Hatto Heim en Oene beginnen wel op 11 november de competitie. Heerde speelt tegen VSCO’61 op 12 november. De volgende wedstrijden zijn op 16 en 17 december 2019, 17 en 18 februari 2020 en op 6 en 7 april 2020 zijn de finale en de wedstrijden poule A tegen poule B.

Schrijf reactie (0 Reacties)

klaverjassen1

't HARDE -  Donderdagavond 7 november jongstleden is er door 34 deelnemers geklaverjast bij de klaverjasklub S.V. 't Harde. Met de score van 5079 punten was Peter van der Burg die avond de beste. Dit zijn de namen van de andere 8 prijswinnaars van die avond met hun puntenaantallen: Hendrik Jan Groothhuis 5051, Jenny Pannekoek 5001, Gerrie Vinke 5000, Jan van Heerde 4971, Arris Klein 4947, Albert van Egteren 4945, Hendrik Leusink 4939 en Brand Doornewaard 4848.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag wacht VSCO’61 opnieuw een lange uitreis. Ditmaal gaat de rit naar Sparta Enschede. De wedstrijd op sportpark Schreurserve begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer M. (Meine) de Boer. De onderlinge verschillen tussen VSCO’61 en Sparta Enschede zijn groot. Sparta Enschede staat op de derde plaats met een punt achterstand op de koplopers WVF en Hulzense Boys. Zaterdag valt de beslissing wie van deze drie teams de eerste periodetitel wint. VSCO’61 staat op de twaalfde plaats en moet de strijd aanbinden om zich (rechtstreeks) te handhaven.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

logo sv tharde

't HARDE - Zaterdag staat de tweede thuiswedstrijd op rij op het programma voor S.V. ’t Harde. De tegenstander is Reaal Dronten, dat nog wacht op de eerste overwinning van het seizoen.  De Drontenaren waren vorig seizoen erg wisselvallig en eindigden op de achtste plek. Dit seizoen gaat het nog iets moeizamer, met drie gelijke spelen en vier nederlagen uit de eerste zeven duels. Daarmee deelt Reaal Dronten de laatste plek met VEVO. Vorige week werd er op eigen veld nipt verloren van WZC Wapenveld (0-1).

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

 Logo ESC

ELBURG - Onderbroken door een vrij (beker)weekend, wacht Elburger Sportclub de komende periode een tweetal  loodzware  uitwedstrijden. Voordat over enkele weken de ontmoeting tegen koploper Hatto Heim in Hattem wordt gespeeld, gaat de formatie van trainer-coach Siemen Lindeboom, die overigens deze  week zijn contract verlengde bij de Elburgers, a.s. zaterdag eerst op bezoek bij VIOS V(aassen).

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Sliderfoto Rookworst2019

OOSTERWOLDE - Zoals ieder jaar heeft de jeugd van VSCO’61 op 30 en 31 oktober weer huis aan huis gevent met rookworsten en gehaktballen in Oosterwolde, Noordeinde, Kamperveen, kern Oldebroek, Oostendorp-Elburg en langs de Zuiderzeestraatweg vanaf de Kamperstraat tot de rotonde in Elburg. Met behulp van rijders in de vorm van ouders en leiders hebben ze weer goed hun best gedaan tijdens deze actie, met een prima financieel resultaat als gevolg.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VDB VR1 foto 1

't HARDE - Zaterdag 2 november jl. is het vrouwen-1 voetbalteam van S.V. ’t Harde in een hagelnieuw wedstrijdtenue gestoken. Schildersbedrijf VDB uit Nunspeet is tenuesponsor geworden van het damesteam. Schilderbedrijf VDB werd eerder dit kalenderjaar al Plus-sponsor. Uit handen van de eigenaar Kevin van de Bunte kreeg het team de nieuwe tenues aangeboden. Uiteraard zijn wij als vereniging hier erg blij mee en namens S.V. ‘t Harde kreeg Kevin van de Bunte een mooi boeket bloemen aangeboden door Mark Timmers van de sponsorcommissie. Daarnaast overhandigde het team de sponsor ook een smakelijk geschenk. Het bestuur, de sponsorcommissie en het 60+ team bedanken de nieuwe sponsor voor deze mooie geste.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Brouwer Groot

DOORNSPIJK -   DSV’61 mag  Brouwer Horecagroothandel verwelkomen als nieuwe sponsol. Deze groothandel in food- en horecagerelateerde nonfood producten is nu  trotse eigenaar van een bord langs het veld van DSV'61.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Foto 1 veluwecup

DOORNSPIJK  – De voorbereidingen voor de Rabobank Veluwecup, dat in augustus 2020 plaatsvindt op sportpark Schenk te ’t Harde, zijn alweer in volle gang. Toch is het goed om nog even terug te blikken op de jubileumeditie van afgelopen zomer. Ook tijdens de 10e editie van dit toernooi wisten veel toeschouwers de weg naar sportpark De Haere te Doornspijk te vinden om de wedstrijden van de Rabobank Veluwecup te aanschouwen. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, waardoor het publiek kon genieten van spannende wedstrijden. Op de laatste speeldag was duidelijk geworden dat vv Oene waarschijnlijk voldoende had aan een gelijkspel om zich voor de tweede keer op rij tot winnaar van de Rabobank Veluwecup te kronen. Door het gelijke spel van VV Oene in de eerste wedstrijd van de laatste speeldag was wist DSV’61 op voorhand zich alleen tot winnaar te kunnen kronen bij een zeer ruime overwinning op Owios. Een 1-0 overwinning van DSV’61 op Owios betekende dat vv Oene de jubileumbokaal mee naar Oene mocht nemen. De Rabobank Veluwecup commissie wil vv Oene nogmaals van harte gefeliciteerd met het winnen van deze editie van de Rabobank.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Siemen Lindeboom 600x900 acf cropped

ELBURG - Het bestuur van de Elburger SC is zeer verheugd te kunnen melden dat hoofdtrainer Siemen Lindeboom ook het nieuwe seizoen 2020-2021 hoofdtrainer is. De 35-jarige oefenmeester uit Urk heeft verlengd voor één seizoen met van beide kanten de intentie voor nog een seizoen.

Zowel spelers, technische staf en (voetbal)bestuur zijn uitermate tevreden over het functioneren van Siemen. De vereniging is blij met de toezegging van Siemen en hoopt hiermee continuïteit te creëren voor de toekomst. Siemen ziet voldoende groeimogelijkheden in de huidige selectie en is daarom zeer gemotiveerd om de komende jaren het maximale uit de selectie te halen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Sliderfoto ModeTheater

OOSTERWOLDE -  Het in Hattem, Zwolle en Elburg gevestigde damesmodebedrijf ModeTheater heeft zich deze week als reclamebordsponsor verbonden aan VSCO’61. Het verkoopteam van ModeTheater Elburg, bestaande uit Kitty Ruessink, Gerrie van Pijkeren, Margreet Boek en Janny Uitslag overhandigden deze week de fraai gestylde borden officieel aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Uit dank en waardering voor deze clubsupport bood VSCO’61 de nieuwe reclamebordsponsor een fraai bloemstuk aan en wenste de kledingzaak veel succes toe.

Schrijf reactie (0 Reacties)