bmx

Provincie Gelderland, Omroep Gelderland en de Gelderse Sport Federatie zijn op zoek naar goede ideeën om inwoners van Gelderland in beweging te krijgen. Iedereen die een plan heeft om het Gelders sportklimaat te verbeteren, kan dat vanaf vandaag aanmelden voor de nieuwe Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat. De winnaar krijgt maar liefst 20.000 euro om het plan te realiseren, voor de nummers twee en drie is ieder 10.000 euro beschikbaar.

Gesprek met Bas van de Goor over de Stimuleringsprijs van de Gelderse Sport Federatie

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail 201016 Voetbalpromotiemiddag S.V. t Harde

’t HARDE - In de herfstvakantie, op woensdag 21 oktober van 14:30 tot 17:00 uur, organiseert S.V. ‘Harde de jaarlijkse voetbalpromotiemiddag. Deze middag is bedoeld voor kinderen, lid of geen lid, van 6 t/m 11 jaar. De reguliere trainingen gaan deze woensdagmiddag niet door. Onder leiding van een groep enthousiaste trainers wordt een klein voetbaltoernooi georganiseerd. Uiteraard is er voor alle deelnemers wat lekkers geregeld.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

D1

ELBURG   -  Na Elburg A3, Elburg B1 en Elburg E3 kon ook Elburg D1 de kampioensvlag hijsen. De jonge korfballertjes van D1 vierden afgelopen zaterdag hun kampioenschap.

Het team bestaat uit de volgende spelers: Diederik, Jesse, Luuk, Levi, Sienna, Anna, Verona, Thirza en Isabel. De trainers zijn Naomi Westland en Sandra Prins.

Schrijf reactie (0 Reacties)

af

OLDEBROEK / ´t  LOODe geplande MTB Marathon voor Mountainbikers van zaterdag 17 oktober welke in Heerde gehouden zou worden,  is afgelast. Het bestuur van de ATB Vereniging Oldebroek vindt het jammer, maar zegt gezondheid op dit moment belangrijker te vinden en roept daarom iedereen op de maatregelen te respecteren. ´En als er weer de mogelijkheden zijn dan hopen wij iedereen weer in wedstrijdverband te ontmoeten. Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die veel tijd en energie in dit evenement hebben gestoken,´ aldus een woordvoerder.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

ESC 2020.09.11 Contract Keukenspecialist 5107

ELBURG - Elburger SC is tot een overeenkomst gekomen met Keukenspecialist Elburg voor de verlenging van het bordsponsorcontract. Bertus Immeker tekende het contract samen met Jan Hulleman van de sponsorcommissie.

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Dickhof2021

OOSTERWOLDE - Het regionaal bekende Veluws Rijwielhuis Dickhof en VSCO’61 hebben deze week een nieuwe en opgewaardeerde sponsorovereenkomst afgesloten. Op sportpark De Heughte werd, met inachtneming van de reglementen, het driejarige sponsorcontract ondertekend door eigenaar Eddy Veldman en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel. De trouwe Oosterwoldse sponsor werd hartelijk bedankt voor de continuering van de ondersteuning aan VSCO’61 en kreeg als blijk van bijzondere waardering een mooi bloemstuk aangeboden.

Schrijf reactie (0 Reacties)

b1

ELBURG -  Het B1 team van korfbalvereniging Elburg is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 2e klas D. Met slechts 1 verliespunt is dit een prachtige prestatie van dit team dat onder leiding staat van de trainers Gerbert Eikenaar, Corné Prins en Jeffrey Prins.

De teamleden zijn: Britt, Lisa, Esmee B, Esmee V, Mare, Leanne, Stan, Joran, Jesse, Gerwin, Twan.

Schrijf reactie (0 Reacties)

celia

DOORNSPIJK  - Zondag 11 oktober werd op Papendal onder strikte maatregelen het Nederlands Kampioenschap BMX door de KNWU georganiseerd. In afgeslankte vorm, want door de aanscherpende maatregelen COVID-19 werden alleen de rijders in klasse Elite m/v, Junioren m/v en Nieuwelingen m/v uitgenodigd voor deelname aan dit Nederlands Kampioenschap.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

maskers

OOSTERWOLDE  -  Afgelopen zaterdag 10 oktober heeft de supportersvereniging VSCO;61 alle spelers van de senioren heren- en damesteams alsmede het elftal JO19 mondkapjes overhandigd. Vsco’61 heeft vanaf het begin van dit seizoen al vele maatregelen genomen om de trainingen en wedstrijden veilig en zo goed mogelijk coronavrij te laten verlopen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

museumelburg1

ELBURG - Museum Elburg zoekt kunstenaars, die willen meewerken aan een bijzondere expositie. In de maanden maart t/m juni 2021 wil Museum Elburg aandacht besteden aan de coronatijd. Het nodigt (amateur-) kunstenaars uit de regio uit een bijdrage te leveren aan een expositie met als thema: corona. De bijzondere tijd waarin we ons momenteel bevinden, kan kunstenaars inspireren tot het maken van bijzonder werk.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 20201010 WA0007

ELBURG - Elburg A3 is ongeslagen kampioen geworden in haar klasse. Een prachtige prestatie van dit team dat onder leiding staat van Alinde van Engelen en Myreille Groenewege. Voor iedereen was er een mooie medaille die door de dames met trots werd ontvangen. Het team bestaat uit: Janienke, Astrid, Enya, Fleur, Romy, Esther, Liza, Mirthe, Emily en Mariska.

KV Elburg feliciteert het team van harte. 'Het kampioenschap is dik verdiend!'

Schrijf reactie (0 Reacties)

teun

OOSTERWOLDE -  VSCO'61 supporter Teun van Dorp werd zaterdagmiddag gespot terwijl hij de wedstrijd VSCO’61 tegen OVC’85 bekeek die op dat moment op het voor supporters afgesloten sportpark De Heughte in Oosterwolde gespeeld werd. Handig als je een loonbedrijf hebt waar ook een kraan onderdeel uitmaakt van jouw materieel. Helaas voor Teun verloor zijn cluppie met 1-2.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

kve

ELBURG  -  Zaterdagmiddag speelde Elburg 1 op het Burg. Bode sportpark de belangrijke wedstrijd tegen Sparta Nijkerk. De winnaar vond aansluiting bij de subtop, de verliezer belandde toch weer in de onderste regionen van de 2e klas D. Elburg kon na een goede eerste helft in de tweede helft geen vuist meer maken tegen Sparta en verloor met 14-18.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE / Door thuis met 1-2 te verliezen van OVC’85 zakt VSCO’61 naar de voorlaatste plaats op de ranglijst. In een wedstrijd waar goed voetbal ver te zoeken was, trok een onrustig spelend VSCO’61 aan het kortste eind. VSCO’61 begon zwak aan de wedstrijd en liet daardoor OVC’85 in het spel komen. Veel balverlies en slordige passing zorgde ervoor dat VSCO’61 moeizaam de bal in bezit kon houden en steeds verder terug moest. Jesper Onck kreeg vanaf links de eerste mogelijkheid, maar hij schoot voorlangs. Na een kwartier spelen luidde slordig balverlies bijna de openingstreffer in voor OVC’85. Etienne van Dijk wist ternauwernood Thijs van Gestel vrije doorgang naar doelman Arjan Ten Klooster te ontnemen. Nick Bijlsma zag een minuut later zijn kopbal uit een hoekschop naast het doel van Ten Klooster verdwijnen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

elburger sc

ELBURG -  Weliswaar niet binnen de lijnen, maar er was zaterdagmiddag toch iemand bij Elburger Sportclub die zijn debuut maakte. Als verslaggever voor de Lokale Omroep Elburg zal Gerrald Nagelhout n.l. voortaan, althans voorlopig, bij thuiswedstrijden de luisteraars op de hoogte houden van de verrichtingen van de blauw-witten. Zijn enthousiaste stemgeluid  moet vanuit het commentator-hokje op een stil, verlaten en nat Burgem. Bode sportpark bijna door de spelers zijn gehoord, maar die slaagden er desondanks niet in niet in om in de wedstrijd tegen Sportclub Rouveen tot een positief resultaat te komen en leden een kleine 1-0 nederlaag.   

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

svtharde

't HARDE -  Op 10-10-2020 moest S.V. ’t Harde het in een mistroostig decor opnemen tegen VSW uit Windesheim. S.V. ’t Harde, dit seizoen nog ongeslagen, heeft het altijd erg lastig tegen VSW. In competitieverband is er nog nooit een thuiswedstrijd gewonnen van de ploeg uit Windesheim. Ook al had VSW nog geen winstpartij geboekt, toch waren de groenwitten op hun hoede voor deze traditionele “angstgegner”.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

voetbal3

2e klasse G:

1-2  VSCO - OVC '85

3-2  AVW '66 - OWIOS

3e klasse C:

0-1  Elburger SC - SC Rouveen

0-0  DSV '61 - Hattem

4e klasse D:

3-0  't Harde - VSW

1-0  Reaal Dronten - Noord Veluwe Boys

 * WHC - PKC '83 werd afgelast in verband met een coronabesmetting bij PKC.

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Image00002

DOORNSPIJK  -  Ook na vier speelrondes staan de oranjehemden van Kroes/Bakker nog op de eerste plek in de 3e klasse C. De wedstrijd tegen medekoploper Hattem is zonder een winnaar  en zonder doelpunten geëindigd en……dat was als je geen fan van beide ploegen bent maar goed ook, drie punten waren meer dan welkom geweest maar niet verdiend.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail IMG 4414

ELBURG  - De Bloemenhof, gevestigd in winkelcentrum De Vrijheid te Elburg is onlangs bordsponsor geworden van KV Elburg. De Bloemenhof is de boekettenspecialist in Elburg en omstreken. De eigenaar, Arie Verheul, tekende zaterdag 10 oktober samen met Dick van den Berg in de winkel het contract.

KV Elburg dankt Arie Verheul en de winkel voor hun steun aan KV Elburg.

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail 056 CODE GROEN VOOR MTB MARATHON

OLDEBROEK / HEERDENa overleg met de gemeente Heerde en de veiligheidsregio is er groen licht voor de MTB Marathon van zaterdag 17 oktober. Goed nieuws voor de sporters. Binnenkort zullen de geldende regels waaronder deze sportwedstrijd, die zonder publiek zal plaatsvinden,  worden gepubliceerd. Er kan nog ingeschreven worden tot en met 10 oktober. De informatie zhierover al zo snel mogelijk op de website en de sociale media worden gepubliceerd.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)