De Akker Gevoel voor gezondheid

ELBURG - Afgelopen week hebben alle leden van “FysioSport de Akker” een Nieuwsbrief ontvangen.

 Vanaf 8 juni gaat De Akker starten met verschillende buiten activiteiten in Elburg, Wezep en Oldebroek.

Er kan gekozen worden voor:

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 20200602 WA0005

ELBURG - De activiteitencommissie van korfbalvereniging Elburg heeft de afgelopen dagen alle sponsoren van de vereniging bezocht. Hiermee wil de vereniging haar sponsoren een hart onder de riem steken en hen laten weten dat zij niet worden vergeten in deze moeilijke tijd. De laatst geplande bijeenkomst van de sponsoren kon in april vanwege de corona-crisis geen doorgang vinden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Gerben Logtenberg

OOSTERWOLDE -  Gerben Logtenberg, oud-keeper va o.a. Sportclub Teuge en CSV Apeldoorn wordt met ingang van het nieuwe seizoen keeperstrainer van VSCO’61. Zowel Gerben als VSCO’61 verheugen zich op de samenwerking. Gerben begon al met keepen in de e-elftallen van Geinoord uit Nieuwegein. Daarna doorliep hij alle selectie-elftallen in de jeugd van SDV Barneveld om vervolgens de overstap te maken naar CSV Apeldoorn, waar hij maar liefst 8 seizoen in het eerste elftal keepte. Na 2 seizoenen ZVV Apeldoorn en enkel jaren sabbatical heeft hij nog van zijn 34ste tot 42ste jaar gekeept in het eerste elftal van Sportclub Teuge. De voorbije 4 seizoenen is hij keeperstrainer geweest bij CSV Apeldoorn.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

logo sv tharde

’t HARDE - De voetbalschool van S.V. ’t Harde komt nog vijf keer bij elkaar voor de zomerstop. Wil jij je kind lekker laten bewegen en tegelijkertijd spelenderwijs het voetbal laten ontdekken? Op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur kunnen kleuters van 4 tot 6 jaar vrijblijvend kennismaken met de mooie voetbalsport. Hier zijn geen kosten of vast lidmaatschap aan verbonden. Ook zijn voetbalschoenen niet verplicht, sportschoenen voldoen prima. Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

gezonde kantine

ELBURG -  Voordat de kantines weer opengaan, is dit de tijd om na te denken hoe je (financieel) gezonder kan worden met je kantine. Want gezondheid en daarmee ook voeding is steeds meer een hot topic. Ook de de sportclub kunnen er niet meer omheen.  De KNVB biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige en leuke manier toch met voetbal bezig te zijn. Met verschillende sprekers worden thema's besproken die juist in deze periode van belang kunnen zijn voor jouw club. Op 9 juni is dat een webinar met als thema 'Een gezonde businesscase in de kantine'. De webinar begint om 20.00 uur en duurt circa drie kwartier

Klik hier voor meer informatie.

Schrijf reactie (0 Reacties)

KV veld

ELBURG -   Korfbalvereniging Elburg organiseert korfbaltrainingen voor kinderen die geen lid zijn van de vereniging. De trainingen vinden plaats op de zaterdag 30 mei en zaterdag 13 juni van 10.00 tot 11.00 uur. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. De trainingen vinden plaats op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark. KV Elburg hanteert natuurlijk hier ook de corona voorschriften.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Dorine

OOSTERWOLDE - Het sponsorgilde van VSCO'61 is net voor de coronacrisis uitgebreid met reclamebordsponsor Door Dorine Sport- en Wellnessmassage uit Elburg. Op sportpark De Heughte overhandigde Dorine Verheul daartoe de mooi gestylde borden officieel aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. De club is blij en trots op de nieuwe reclamebordsponsor en bood Door Dorine Sport- en Wellnessmassage als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk aan en wenste het jonge bedrijf veel zakelijk succes toe. Door de coronacrisis is de publicatie nu pas in gang gezet daar Door Dorine deze week weer is geopend en ook bij VSCO’61 is de bal weer gaan rollen.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Dit keer een actieve beweegchallenge van de coaches Sport en Bewegen van Careander. Iedereen kan meedoen om weer enkele kilo's kwijt te raken.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

winbet

OOSTERWOLDE - Het Berend Elzerman Toernooi (BET) gaat dit jaar niet door. Dat heeft de BET-commissie van de organiserende vereniging VSCO’61 de andere deelnemende verenigingen dinsdagavond laten weten. De onzekerheid over de aanvang van het nieuwe voetbalseizoen, waardoor er ook geen duidelijkheid is over de voorbereiding, vormen de redenen.

De commissieleden vinden het ontzettend jammer dat het toernooi afgelast is. Maar zowel VSCO’61, de deelnemers en de leden van de commissie zien in dat het toernooi onder deze omstandigheden niet gespeeld kan worden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KV veld

ELBURG - Korfbalvereniging Elburg organiseert korfbaltrainingen voor kinderen die geen lid zijn van de vereniging. De trainingen vinden plaats op de zaterdag 30 mei en zaterdag 13 juni van 10.00 tot 11.00 uur. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. De trainingen vinden plaats op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark. KV Elburg hanteert natuurlijk hier ook de corona voorschriften.

Belangstellende kinderen (en ouders) kunnen zich van tevoren opgeven via info@kvelburg.nl

Dan is bekend hoeveel kinderen er komen en kan daar rekening mee worden gehouden.

Schrijf reactie (0 Reacties)

join

ELBURG  - De Challenge Mont Ventoux (CMV)van Join4Energy die dit jaar in de week van 1 t/m 6 juni zou worden gehouden gaat helaas niet door. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek naar medicijnen voor energiestofwisselingsziekten.

Vandaar dat in de week van 1 t/m 6 juni de alternatieve CMV 2020 wordt georganiseerd. Iedereen is uitgenodigd  om hier aan mee te doen! Want, er is natuurlijk nog steeds veel geld nodig voor het medicijnen onderzoek, terwijl fondsenwerving nu best lastig is.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

Erwin en Anita, Coaches Sport en Bewegen bij Careander, helpen je graag om je eigen coach te worden!

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

logo sv tharde

't HARDE - In samenwerking met de lokale bakker ‘Bakkerij Grootkarzijn’ houdt S.V. 't Harde een oliebollenactie. Dit om de financiële schade beperkt te houden voor dit boekjaar. Een zak met 10 oliebollen kost €8,00 en zal op vrijdag 22 mei bij u thuis bezorgd worden. U kunt een bestelling plaatsen door een mail te sturen naar actiecommissie@svtharde.nl. Dit kan tot en met 18 mei!.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kve

ELBURG - Volgende week, vanaf dinsdag 19 mei, beginnen bij KV Elburg ook weer de trainingen voor de seniorenteams. Op dinsdag- en donderdagavond traint de selectie en op woensdagavond traint S3, de recreanten en de twee MW-teams. Na een aantal “korfballoze” weken kijkt iedereen hier naar uit!

Het corona-document en de praktische uitwerking hiervan, inclusief de trainingstijden staan op de site www.kvelburg.nl.

Schrijf reactie (0 Reacties)

De 17e beweegchallenge van Anita en Erwin, Coaches Sport & Bewegen bij Careander.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

kvbegonnen

ELBURG- Na weken van verplichte rust zijn de trainingen bij KV Elburg weer van start gegaan. Ondanks het feit dat er nog een aantal beperkingen zijn werd er weer enthousiast getraind. Iedereen heeft er echt naar uit gekeken.

De komende weken is er voor alle korfbalteams wekelijks een trainingsuur.

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO

OOSTERWOLDE - Jim Strieker (21 jaar) maakt aankomend seizoen de overstap van Go Ahead Kampen naar VSCO’61. Jim speelt al vanaf zijn vroege jeugd in de selectie-elftallen van Go Ahead Kampen en maakt sinds 2018 deel uit van de eerste selectie. Hij speelt bij voorkeur op de rechtsbackpositie, maar kan ook centraal in de verdediging uit de voeten. Jim kiest voor VSCO’61 omdat hij meer ervaring wil opdoen door veel speelminuten te maken. Het is zijn ambitie met VSCO’61 een stabiele tweedeklasser te worden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

wijogg

ELBURG - Afgelopen week hebben alle sportverenigingen weer de mogelijkheid gekregen om te gaan trainen met de jeugd in de Gemeente Elburg. Veel verenigingen bieden kinderen die niet lid zijn aan om gratis mee te trainen.

Check de nieuwsbrief van stichting WIEL en JOGG Elburg met al het aanbod binnen onze gemeente. Zo kan er oa gevoetbald, gevolleybald of gedanst worden! Neem gerust contact op voor vragen!

Schrijf reactie (0 Reacties)

IMG 20200506 162148 310

ELBURG - Vanaf dinsdag 12 mei start HSV de Poepenkolk met de vaste stok vistraining voor de jeugd. Omdat wedstrijden niet toegestaan zijn, gaat de hengelsportvereniging een aantal weken trainen, om zo toch lekker aan de waterkant een hengeltje uit te gooien. HSV de Poepenkolk is bij dat het groen licht heeft gekregen van de gemeente Elburg. Alle jeugd van 6 tot en met 17 jaar is welkom om mee te gaan visse. Je hoeft nu geen lid te zijn. Het jeugdbegeleidingsteam staat klaar om jullie de fijne kneepjes van de hengelsport bij te brengen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

VSCO logo RGB

OOSTERWOLDE - Voetbalvereniging VSCO’61 is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde trainer voor het Vrouwenelftal. VSCO ’61 is een goed georganiseerde vereniging die stevig verankerd is in de samenleving van het dorp Oosterwolde en ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt in de gemeente Oldebroek. Sportieve prestaties en gezelligheid gaan hand in hand. Het Vrouwenelftal van VSCO’61 komt uit in de vierde klasse.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)