201229605 5564311196977550 7605468163674777825 n

Stichting Wiel organiseert het Straatvoetbaltoernooi bij jou in de buurt. Jongens en meisjes mogen samen in een team (bestaand uit twee spelers). Per leeftijdscategorie is er maximaal plek voor 8 teams! Tijdens de speeldagen zijn er geen verschillende categorieën qua jongens en meisjes, dit betekent dat jongens en meisjes tegen elkaar spelen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

svtharde

'T HARDE - Zaterdag 10 juli organiseert S.V. ‘t Harde een meiden-/dames voetbaldag. Iedereen vanaf 8 jaar kan hier aan meedoen. Je hoeft geen lid van S.V. ‘t Harde te zijn. Deze voetbaldag stond eerst gepland op 12 juni, maar in verband met de ingelaste regiocup is besloten om deze dag uit te stellen, zodat iedereen mee kan doen. Aanmelden kan gratis via toernooicommissie@svtharde.nl.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

svtharde

't HARDE -  Voor het seizoen 2021/2022 is S.V. ’t Harde op zoek naar enkele jeugdtrainers. Het gaat om trainers voor de volgende teams:

  • JO13-2 (3e of 4e klasse)
  • JO15-3 (4e klasse)
  • MO19-1 (1e klasse)

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

zomeravondtoernooi

OOSTERWOLDE - Vrijdagavond 18  juni wordt er op Sportpark De Heugte in een zomeravondvoetbaltoernooi georganiseerd voor alle jeugd uit Oosterwolde en omgeving. Vriendjes, vriendinnetjes zijn van harte welkom. Bedenk een leuke naam voor je team en meld je aan door een appje te sturen naar  06-13610913.  Aanmelden kan tot donderdag 17 juni.

Onderstaande indelingen worden gehanteerd.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail IMG 4295

ELBURG -  Korfbalvereniging Elburg krijgt op haar accommodatie een permanent beachkorfbalveld. Afgelopen donderdag 10 juni is de aanleg van het beachkorfbalveld van start gegaan. Het is een project in het kader van “Perspectief voor de jeugd”, ook wel genoemd “Corona Maatschappelijke Diensttijd. Een aantal jonge leden van KV Elburg hebben het initiatief genomen om een beachkorfbalveld aan te leggen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail IMG 4287

ELBURG -  Afgelopen donderdagavond was de laatste training van de F-groep, de jongste korfballertjes van KV Elburg. Volgende week trainen ze mee in het team waar ze in het nieuwe seizoen in verder gaan.

Natuurlijk was het een gezellige training met drinken en pannenkoeken eten. Op de foto staan (bijna) alle kinderen met hun trainsters. KV Elburg wenst ze veel succes en wil de trainsters bedanken voor hun inzet.

Schrijf reactie (0 Reacties)

veluwecup logo

't HARDE -  Ook in het jaar 2021 zal er geen Rabobank Veluwecup worden georganiseerd. Dit is voor de organisatie een nieuwe teleurstelling omdat ook vorig jaar de beslissing is genomen om het toernooi uit te stellen. Ondanks de versoepelende maatregelen en het voorspoedige vaccinatiebeleid van de overheid heeft de commissie van de Rabobank Veluwecup de unanieme beslissing gemaakt om het toernooi wederom met één jaar uit te stellen. Net als vorig jaar is de reden van deze beslissing het feit dat er geen volwaardig toernooi kan worden georganiseerd waarbij de regels van de overheid gewaarborgd kunnen blijven

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail Hendri Bekenkamp en Niels v

’t LOO - Voorzitter Hendri Bekenkamp en baancoördinator Niels van ‘t IJssel hebben er alle vertrouwen in dat het binnen vier weken gaat lukken om op zaterdag 3 juli op circuit ‘de Bargen’ de eerste wedstrijd om het open Nederlandse kampioenschap voor de zijspannen en de Quads te laten verrijden. Net voordat het interview werd gemaakt kreeg Bekenkamp een telefoontje van de Spijkse Metaalhandel van den Heuvel die liet weten zijn naam aan dit kampioenschap te willen  verbinden. Hendri vertelt blij te zijn, wat zeer begrijpelijk is gezien de financiële gevolgen die de corona heeft gehad voor de stichting.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

affiche 2021

OOSTENDORP - Tot en met 25 juni 2021 is er voor iedereen die in sportieve uitdaging zoekt in coronatijd een prachtig alternatief: hardlopend het 5 of 10 km parcours van de Prestatieloop Oostendorp volbrengen. Dit jaar is er in verband met Covid-19 géén groot loopevenement, maar een virtuele 'PrestatieSOLOop'  Hoe gaat een 'virtuele loop' in zijn werk en wat moet je ervoor doen? Allereerst pak je de telefoon en download je de STRAVA.com app.  Dat is een app die met GPS registratie je tijden, afstanden en route's bijhoudt. Of je nu wandelt, hardloopt of fietst.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

21314705 1662626583749980 5107825048489345578 n

REGIO -  Sportverenigingen die hun sportaanbod voor mensen met een beperking goed op orde hebben, kunnen binnenkort het Uniek Sporten Certificaat aanvragen. “Hartstikke mooi dat sporters met een beperking bij deze verenigingen goed terecht kunnen. Sporten is essentieel, zo laat de Coronacrisis ons weer goed zien. Iedereen in Gelderland moet daarom kunnen sporten. Dit certificaat draagt daaraan bij,“ aldus gedeputeerde Jan Markink. ”Het is een compliment voor de beide sportverenigingen dat ze dit voor elkaar gekregen hebben,” vult Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport aan.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kv elburg

ELBURG -  Langzamerhand worden alle activiteiten bij de korfballers van KV Elburg weer opgestart. Er wordt gewoon getraind maar competitiewedstrijden komen er de komende weken niet meer. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. In deze periode worden de teams voor het nieuwe seizoen samengesteld, trainers daarbij gezocht en de trainingsuren weer vastgesteld. Nieuwe leden zijn van harte welkom bij KV Elburg. Dat geldt voor de jeugd maar ook voor senioren. Heb je zaterdag meegedaan aan de vriendjes- en vriendinnetjesactiviteit? Je kunt je aanmelden of informatie vragen. We hopen dan in het nieuwe seizoen van start te kunnen gaan, niet alleen met trainingen maar ook met competitiewedstrijden.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

KV veld

ELBURG -   Zaterdagmorgen 5 juni organiseert Korfbalvereniging Elburg een vriendjes en vriendinnetje dag op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark. De jeugdleden van de vereniging behorende tot de E en F teams mogen deze morgen allemaal vriendjes of vriendinnetjes meenemen naar de trainingen. De trainingen worden gehouden van 10.00 tot 11.00 uur. Tegelijk is er om 10.00 uur ook een trainings/speeluur voor de allerkleinsten, de Kangoeroeclub. Ook hiervoor hoef je geen lid te zijn van de vereniging.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

elburger sc

ELBURG -  Bij de Elburger Sportclub kijken ze alvast vooruit. Vorig jaar juni, tijdens het 75-jarige jubileum van de club, zou de 10e editie van het jaarlijkse Sponsortoernooi plaats vinden. Nu dit in juni opnieuw niet door kan gaan, heeft de commissie in overleg met het bestuur besloten om haar pijlen te richten op het begin van het seizoen 2021/2022.

Op zaterdag 28 augustus staat, 4 weken voor aanvang van de competities, het jaarlijkse Sponsortoernooi gepland. De commissie heeft een draaiboek klaar met diverse scenario’s, afhankelijk van de dan nog geldende maatregelen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kve

ELBURG -  Aanstaande zaterdag 5 juni is er weer een training voor de  Kangoeroeclub. Kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark voor een uurtje sport en spel. Een mooie gelegenheid voor kinderen (en ouders) om kennis te maken met de korfbalsport en de korfbalvereniging.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

kv elburg

ELBURG -   Zaterdagmorgen 5 juni organiseert Korfbalvereniging Elburg een vriendjes en vriendinnetje dag op het korfbalveld op het Burg. Bode sportpark. De jeugdleden van de vereniging behorende tot de E en F teams mogen deze morgen allemaal vriendjes of vriendinnetjes meenemen naar de trainingen.

De trainingen worden gehouden van 10.00 tot 11.00 uur.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail 20210525 210421

ELBURG -  Frix fysiopraktijk heeft op verzoek van KV Elburg een plan opgesteld om de individuele prestaties van de selectie te verbeteren. De samenwerking kan voor meerdere aspecten van grote waarde zijn.De revalidatie van een geblesseerde speler kan zo optimaal en efficiënt mogelijk verlopen of zelfs eventueel blessures voorkomen.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

210525 advertentie social media 1536x1536

´t HARDE  - Zaterdag 12 juni organiseert S.V. ‘t Harde een meiden-/damesvoetbaldag. Iedereen vanaf 8 jaar kan hier aan meedoen. Je hoeft geen lid van S.V. ‘t Harde te zijn. Aanmelden kan kosteloos via toernooicommissie@svtharde.nl.


Programma
Vanaf 9.45 uur zijn alle deelneemsters van harte welkom op sportpark Schenk. Het programma start om 10.00 uur. Tussen de voetbalactiviteiten door krijgen de deelneemsters een lunchpakket aangeboden. Rond 15.00 uur zijn de activiteiten afgelopen

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

ESC 2021.04.16 Contract Van Gelder 6131 1250x834

ELBURG -  De Elburger Sportclub heeft een nieuwe bordsponsor mogen ontvangen. Adriaan van Gelder ondertekenende namens Van Gelder Hoveniers een 3-jarig contract. Als dank van waardering werd een fraai boeket bloemen overhandigd door Jan Hulleman.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)

knvb a5 1 881x1250

ELBURG  -  Op 12 juni a.s. van 14.00 – 17.00 uur organiseert de Elburger Sportclub het Leeuwinnen Voetbalfestival. Het superleuke evenement is toegankelijk voor alle meisjes en dames voetballers van 7 t/m 18 jaar! Het festival bestaat uit verschillende voetbalvormen, waarbij je zowel individueel als met een team scores haalt en samen geniet van het voetbalspel. Je raakt niet uitgespeeld!

Iedereen is welkom; zowel leden als niet leden worden uitgenodigd om lekker te komen voetballen! Dus: neem je vriendinnen mee! Meld je aan tot en met 9 juni via:  https://elburgersc.nl/leeuwin

Schrijf reactie (0 Reacties)

thumbnail 6eec6b8a 3a18 4fe8 98179a1e710cd5dd

ELBURG -  Ook dit jaaris het  niet mogelijk om een massale Avondvierdaagse te organiseren. Maar Scouting Elburg zorgt ook dit jaar voor een alternatief om toch te kunnen lopen en de bijbehorende medaille te scoren.De hele maand juni kan je de Alternatieve Avondvierdaagse Elburg lopen. Deze start en eindigt vanaf 't Schootsveld bij het ESC terrein. Je kan deze op je eigen tijd en tempo lopen. Er zijn weer mooie routes van 5, 10 en 15 kilometer bedacht.

Lees meer >

Schrijf reactie (0 Reacties)