WP 20160630 19 38 55 Pro

OOSTENDORP -  Alle kinderen in Elburg zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de kidsrun op donderdagavond 29 juni. Voor alle kinderen tot en met 9 jaar is een leuk rondje van 800 meter uitgezet  in Oostendorp. Als je dat graag wilt mag je zelfs samen met je papa/mama meelopen ! Helemaal gratis en je krijgt nog een leuke herinnering ook. Starttijd is om kwart over zeven achter de PWA school. De snelste 3 jongens en meisjes krijgen een prachtige beker.

De kinderen van 10 tot en met 12 jaar gaan twee rondjes lopen (1500 meter). De starttijd is om half acht. Jullie mogen strijden om de titel van snelste basisschoolleerling van Elburg ! Vorig jaar won basisschool De Vrijheid bij de jongens en bij de meisjes won Het Octaaf de titel. Ook dit jaar krijgen beide winnaars een prachtig kado én een beker. Iedereen die meedoet krijgt sowieso een aandenken en deelname is óók voor jullie helemaal gratis.

Dus korte broek/shirt mee en een paar sportschoenen en lekker meedoen. Er is veel publiek en elke prestatie telt. Daarom heet het ook een ‘Prestatieloop’, maar stiekem is het ook een beetje een wedstrijdje (..).

Als alle kinderen gefinisht zijn en de prijzen officieel uitgereikt zijn, start de 5 en 10 kilometerloop voor iedereen ouder dan 12 jaar. Heb je een sportieve familie? Nodig ze uit en moedig ze aan langs het parcours. Het wordt supergezellig en sportief in Oostendorp.

Inschrijving kan vanaf 18.30 uur op het terrein achter de Prins Willem Alexanderschool.

Meer info ?  E-mail naar : prestatieloop.oostendorp@hotmail.com 

Kijk op:  http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1098037

Of bekijk alle foto’s en verslagen op Twitter : @in_Oostendorp

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment