Beachsoccer

DOORNSPIJK - DSV ’61 organiseert vrijdag 14 juli 2017 voor de zesde maal op rij het Beachsoccertoernooi. Alle heren en vrouwen in de leeftijd vanaf 16 jaar worden uitgenodigd om hier aan deel te nemen. Het Beachsoccertoernooi van DSV ’61 op sportpark De Haere begint om 18.30 uur. Tijdens het Beachsoccertoernooi voetballen alle heren en vrouwen gemengd in poules voor de felbegeerde finaleplaats, met als uiteindelijke doel de eerste plaats.

De teams bestaan uit minimaal 5 personen (1 keeper en 4 veldspelers) en hebben een maximale samenstelling van 8 personen. Inschrijven kan door het opgaveformulier  te sturen naar dsv61@live.nl De inschrijfkosten voor deze avond zijn €25,- per team. Zorg dat je aanmelding op tijd binnen is, want vol is vol.

DSV ziet u graag terug op vrijdag 14 juli 2016 om 18.15 uur op sportpark de Haere. Het toernooi begint om 18.30 uur. Jullie teamcaptain/coach dient  zich om 18.00 uur te melden bij het wedstrijdsecretariaat.

Voor meer informatie naar aanleiding van dit bericht zie www.dsv61.nl of stuur een mail naar het hierboven genoemde e – mailadres.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment