DSV

DOORNSPIJK - Bij DSV is men begonnen om voorbereidingen te treffen voor het seizoen 2017 – 2018. Men komt dan opnieuw uit in de 3e klasse en dat zal gebeuren met een grotendeels intact gebleven spelersgroep. Martijn Smals, vanaf seizoen 2015 – 2016 basisspeler, heeft in verband met nieuwe werkzaamheden moeten bedanken voor de 1e selectie. Ook de doelman Henry Schipper, eveneens twee jaar aan DSV verbonden, is nu wel ingegaan op een eerder gedaan verzoek van s.v. ’t Harde om daar het doel te komen verdedigen.

Zijn ja-woord tegen s.v. ’t Harde kan niet losgezien worden van het feit dat Laurens Dekker, zijn voorganger bij DSV weer terugkeert op het oude nest na een tweetal jaren gekeept te hebben bij het tweede team van DVS ’33 uit Ermelo. Dekker zal bij DSV de strijd aan moeten gaan met de jonge talentvolle keeper Jacco v.d. Hoek.

Een zelfde ja-woord kreeg v.v.Nunspeet niet na herhaaldelijke verzoeken om Martijn Lieferink toe te voegen aan hun eerste team. Na enige bedenktijd heeft hij gekozen om toch te blijven spelen bij DSV met zijn (voetbal)vrienden om in het komende seizoen wederom te proberen die 2e klasse te bereiken.

Tenslotte komen de A-junioren Mark v. Klompenburg en Martijn Heshusius de eerste selectie versterken. Klaas-Jan Zondag, William Bosch, Jarno Hoekerd en Wilbert van Loo gaan ook naar de senioren maar of voor hun plaats is in de 1e selectie van DSV is nog onzeker.
Kortom: DSV 1 zal in het komende seizoen een mix zijn van ervaren, al jarenlang met elkaar spelende jongens en een mooie lichting twintigers, aangevuld met enkele jonge talenten. Een mooie uitdaging voor trainers Etie Jansen en John Visser voor het seizoen 2017 – 2018.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment