Persbericht ODI uitvoering 2012 VBVerenigingen vieren hun jubilea vaak in eigen kring. Gymnastiekvereniging ODI ‘t Harde wilde dat eens anders doen en vond haar 50 jarig bestaan juist een prima aanleiding om dat samen met andere sportverenigingen te vieren op 24 juni. Met gymnastiek maak je al kennis op de basisschool en is in feite een basis voor andere sporten. ODI is een van de oudste verenigingen op ‘t Harde, mede door het enthousiasme van de kinderen en ouders, die in de zestiger jaren bedachten dat je je kunt Ontspannen Door Inspannen. En zo werd de gymnastiekvereniging ODI opgericht in 1967. Dat enthousiasme bestaat nog steeds binnen de vereniging.

Maar wat ga je dan doen met al die verenigingen op zo’n dag? En wat wil je bereiken? Wel, we willen er in elk geval een leuke dag van maken met voor elk wat wils, jong en oud.

Het aantrekkelijke programma in de middag, het Sportfeest, bestaat uit diverse sportdemonstraties, -spelletjes en -workshops door de Hardenese sportverenigingen en een jubileum uitvoering door onze leden. 's Avonds is er een Muziekfeest met zowel moderne popmuziek als Nederlands-talige nummers. De bekende cover-band Hydra vervult een hoofdrol in het avondprogramma. Zij zingen uit zowel hun Nederlandstalige (“als het gras twee kontjes hoog is”) als hun 70’er jaren rock repertoire. Daarnaast zijn de Magnetic Spacemen en Bony Macaroni van de partij met ook eigen nummers. In de middag en vooravond is er een “eetplein” voor de grote en kleine eters. Hamburgers, Friet, Poffertjes en Suikerspin zijn er dan te verkrijgen.

Met deze beide feesten wil ODI midden in het Hardese leven staan en daarmee vooral het maatschappelijke, sociale en sportieve leven op ’t Harde versterken. Het geheel speelt zich af in en rond het MFC Aperloo en op één van de voetbalvelden van SV ‘t Harde. We vragen wel in verband met de beperkte parkeergelegenheid lopend of op de fiets te komen.

De entreeprijs voor de jubileum uitvoering bedraagt vanaf 12 jaar € 2,50 en voor het muziekfeest € 5,00.

Gymvereniging ODI is een van de grotere verenigingen op ‘t Harde met ca 235 leden. Het MFC Aperloo is het thuishonk van deze gezellige en enthousiaste vereniging. Meer informatie is te vinden op www.odigym.nl en op haar facebookpagina voor de meest actuele status. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door donaties van de Rabobank en enkele sponsoren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment