Uitnodiging uitreiking presentatiegids 2017 2018

OOSTERWOLDE - De Haagse Behangkoning John van Zweden neemt vrijdag 4 augustus het eerste exemplaar van de presentatiegids van VSCO’61 in ontvangst. Dat doet hij uit handen van commissievoorzitter Colin Pelleboer. De presentatiegids heeft dit jaar het thema: ’Supporters’. Van Zweden is bekend door zijn avontuur waarin hij van supporter uitgroeit tot clubeigenaar van Swansea City. 

De behangkoning John van Zweden (1962) is eigenaar van een behangzaak en fanatieke supporter van het Engelse voetbal. Met 50.000 pond redt hij het vrijwel failliete Swansea City, dat twaalf jaar geleden in de kelder van het betaalde voetbal verkeert. Hij brengt de club naar de Premier League en bereikt zelfs Europees voetbal. Tijdens de uitreiking vertelt John van Zweden met humor en Haagse bluf over zijn avonturen bij de Engelse club.

Negentiende
De presentatiegids is het visitekaartje van VSCO’61 en uitgegroeid tot een magazine waar de club meer dan trots op is. Niet voor niets won de club twee keer de prijs ‘beste presentatiegids van Nederland’. VSCO’61 presenteert de vereniging, voorafgaande aan het seizoen, hiermee in de volle breedte. Van vrijwilliger tot eerste elftal. Dit jaar is er een interview met de nieuwe bewoner van Landgoed Morren: Marcel van Dam, interviewen we een supporter van VSCO’61 in Canada, presenteert de nieuwe selectie zich en wordt met de succestrainer Bülent Akar vooruitgekeken naar komend seizoen in de Tweede Klasse.

Uitnodiging
Alle geïnteresseerden zijn vrijdag 4 augustus vanaf 15.00 uur van harte welkom om deze feestelijke uitreiking onder het genot van een hapje en een drankje bij te wonen in het clubgebouw van VSCO’61.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment