kv elburg

ELBURG -  Woensdagavond 11 oktober is de wedstijd Hellas 1 - Elburg 1 uitgespeeld. Anderhalve week geleden werd deze wedstrijd bij de stand 11-7 gestaakt vanwege de slechte veldomstandigheden in Nunspeet. Ondanks het feit dat Elburg de wedstrijd uiteindelijk verloor met 18-17 voelde het team zich de morele winnaar. Het scheelde niet veel of de twee punten waren meegenomen naar Elburg. Ook het spel van de Elburgers stemde tot tevredenheid.

Na het vertrek van coach Merwin Bierlee heeft het bestuur van KV Elburg Rico Smit benoemd tot (tijdelijk) hoofdtrainer. Ook Smit was tevreden over het vertoonde spel. Hij zal er de komende maanden samen met de selectieleden hard aan werken om het spel nog te verbeteren.

Van de gestaakte wedstrijd moest de tweede helft nog worden gespeeld. Hellas stond na de eerste helft op een 11-7 voorsprong maar Elburg kwam snel terug tot 11-9. Daarna werd een aantal keren om en om gescoord. Vanaf 14-14 ging de wedstrijd op. In de slotfase, op 17-17 kreeg Hellas nog een strafworp toegekend die werd benut zodat de Hellas de gelukkigste ploeg was en won met 18-17.

De doelpunten kwamen van Simon de Haan 4; Jordi Immeker 2; Jeffrey Prins 2; Noah de Jong 1; Danique uit de Fles 1.

Op zaterdag 14 oktober staat de uitwedstrijd tegen het sterke Dindoa in Ermelo op het programma, aanvang 15.30 uur. Elburg 2 speelt om 12.30 uur in Zwolle tegen Oranje Zwart 3.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment