VSCO

OOSTERWOLDE - In het restant van de wedstrijd tegen AVW’66 wist VSCO’61 de 1-0 voorsprong, die vorige week na 18 minuten op het scorebord stond, over de eindstreep te slepen. Zo goed als VSCO’61 vorige week begon aan de wedstrijd, zo slecht was de start vandaag. Het leek erop dat de voorsprong onbedoeld toch een rol speelt. VSCO’61 leek meer op de gedachte te hinken om de voorsprong vast te houden dan om deze te vergroten. Aan de andere kant had AVW’66 ook voorkennis en startte met drie aanvallers in tegenstelling tot vorige week met twee. Ten opzichte van vorige week ontbraken bij VSCO’61 Martijn Pluim en Gerwin de Leeuw die genoten van een korte vakantieperiode. Daarnaast waren Ruben Buijserd en Rick Sleurink nog geblesseerd.

De wedstrijd begon in de 18e minuut. VSCO’61 mocht van geluk spreken dat het voor de rust geen tegentreffer kreeg. Kansen waren er voor Martijn Derksen (tweemaal), Mick Steenvoorden en Mark Schulte, maar het doel werd niet gevonden. In de slotfase van de eerste helft was VSCO’61 een paar maal gevaarlijk, maar de rust werd bereikt met een 1-0 voorsprong.

Ook de tweede helft bleef VSCO’61 onder de maat qua voetbal. Het enige pluspunt deze middag was dat het verdedigend  goed stond. AVW’66 wist het niveau van de eerste helft ook niet meer te halen en creëerde ook weinig echte kansen. De beste kans was een kwartier voor tijd voor Guido Temmink. Na een mooie combinatie verscheen hij alleen voor doelman Arjan te Klooster die met een reflex de bal tot corner verwerkte.

VSCO’61 weet drie dankbare punten toe te schrijven aan haar totaal en staat met negen punten uit zeven duels op de negende plaats. Zaterdag wacht de gemeentelijke derby tegen OWIOS dat een punt meer heeft. Decor van deze strijd is sportpark De Bovenmolen en de wedstrijd begint om 14:30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment