VSCO

OOSTERWOLDE - Het bestuur van de voetbalvereniging VSCO’61 heeft overeenstemming bereikt voor contractverlenging met de in Wezep woonachtige hoofdtrainer Bülent Akar.  Akar verbindt zich daarmee voor het derde seizoen aan de voetbalvereniging uit Oosterwolde. Sinds het seizoen 2016/2017 heeft de hoofdtrainer uit Wezep de hoofdmacht van VSCO’61 onder zijn hoede. Het eerste seizoen bracht direct succes. ‘De Kanaries’ werden na 34 jaar weer kampioen en promoveerden naar de tweede klasse. Het spelen op een hoger niveau brengt meer weerstand met zich mee. Toch heeft het elftal laten zien wel degelijk wat te zoeken hebben in de tweede klasse. Momenteel maakt het onderdeel uit van een grote middenmoot.

Tijdens de bespreking over de contractverlenging bleek dat zowel het bestuur, de staf en de spelers content zijn over de verrichtingen van Bülent Akar. De prestaties zijn goed en de samenwerking over en weer is prima. De hoofdtrainer heeft het zelf uitstekend naar de zin in Oosterwolde en de faciliteiten zijn uitstekend. Voldoende redenen om van beide zijden met vertrouwen het contract met een jaar te verlengen en Akar tot en met het seizoen 2018/2019 aan de vereniging te verbinden.

Tweede elftaltrainer

In goed overleg en met wederzijdse instemming zullen de wegen tussen Jan Stoffer, woonachtig in Wilsum, en VSCO’61 na dit seizoen scheiden. Stoffer is voor het derde seizoen verbonden als trainer van het tweede elftal. Het elftal dat uitkomt in de reserve tweede klasse en momenteel een plaats in de middenmoot bezet.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment