RADIONL XXL Feest Oldebroek 1

OLDEBROEK - Zaterdagavond 31 maart organiseert Stichting Circuit Oldebroek in samenwerking met Cateringservice Jan de Vries en RadioNL het “RadioNL XXL Feest”. Op het podium verschijnen onder andere Wesley Klein, Frank van Etten, Ronnie Ruysdael, Alfred Voogd en Duo Doublon. Tussen al deze artiesten door zullen nog enkele artiesten een optreden verzorgen en alsof dat nog niet genoeg is gaan de DJ’s van RadioNL er voor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt. Ondanks eerdere berichten zal Jannes niet optreden deze avond. Wie Jannes wil zien kan donderdagavond 26 april terecht op het MTB Oranje Festijn in Oldebroek.

Het RadioNL XXL Feest aan de Vreeweg in Oldebroek begint om 20:30 uur.

Behalve dit muziekfeest zal er ook volop gecrost worden op zaterdag 31 maart en maandag 2 april. Zaterdag 31 maart is het de beurt aan de KNMV Jeugd en Cup rijders. Maandag 2 april staat bijna de complete wereldtop aan de start tijdens de Dutch Masters of Motocross.

Binnenkort wordt er meer bekend over de kaartverkoop van het muziekfeest. Houd hiervoor www.stichtingcircuitoldebroek en Facebookpagina (Stichting Circuit Oldebroek) in de gaten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment