DSV

DOORNSPIJK - Niet voor het eerst in het seizoen verrast DSV menigeen met een goede wedstrijd en een positieve uitslag…in de vriendschappelijke potjes. Werden er in de winterstop al overwinningen geboekt tegen 2e klassers VSCO en s.v. Lelystad, afgelopen donderdagavond moest ook 1e klasser Hierden toezien dat DSV met een 0 – 1 overwinning van het veld stapte. Hierden had weliswaar meer balbezit, maar het bracht de verdediging van DSV, waarin zelfs Alex Bouwman en Lennart Juffer ontbraken, zelden in de problemen. Uiteindelijk bleek de treffer van Alfred Hofmeijer de winnende en kon DSV terugzien op een nuttige oefenpartij.

In de reguliere competitie in de 3e klasse C is het voor de Doornspijkers een compleet ander verhaal. Geheel tegen de verwachting in en ook onverenigbaar met de aanwezige kwaliteiten staan de oranjehemden op een 9e plek, absoluut te laag, zeker gezien de vorige seizoenen. Hierin deed men altijd mee om de titel.

Dus is een aantal overwinningen noodzakelijk om weer te stijgen in de ranglijst. A.s. zaterdag is daarvoor de eerste, maar zeker geen gemakkelijke mogelijkheid. Om half drie is de nummer 2 BAS in Biddinghuizen de tegenstander. Hoogstwaarschijnlijk kan Stefan Bakker na een langdurige blessure dan weer starten in de basis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment