Logo ESC

ELBURG - In de tweede in een reeks van drie achtereenvolgende uitwedstrijden  hervat Elburger Sportclub a.s. zaterdag de competitie en bindt de strijd aan tegen  Reaal Dronten in de gelijknamige plaats. De jongste vereniging in de 3e klasse C, opgericht 1 januari 1997,  promoveerde het afgelopen seizoen na een succevolle na-competitie,  maar de eerste kennismaking  met deze afdeling verloopt tot nu toe teleurstellend.  Met slechts twee punten vinden we de debutant terug op de laatste plaats en er zal een klein wonder moeten gebeuren willen de Drontenaren, nu het seizoen precies halverwege is,  het vege lijf nog redden.

Voor de Elburgers ziet er allemaal  een stuk zonniger uit. Na vijf achtereenvolgende overwinningen is de formatie vam Remon van Schoonhoven lijstaanvoerder in de tweede periode.  Bovendien zijn de  blauw-witten ook nog in de race om een rol van betekenis te spelen in de algemene rangschikking.

De thuiswedstrijd eindigde destijds in een ruime 6-0 overwinning, waarbij Wim de Vries maar liefst vijf treffers voor zijn rekening nam.

Men mag natuurlijk de huid nooit verkopen voordat de beer geschoten is, maar we dichten de Elburgers  toch wel de beste kansen toe op de overwinning.

De wedstrijd op sportpark De Munten aan de Muntmeesterdreef begint om 14.30 uur  en staat onder leiding van scheidsrechter de heer Cemil Taflan.   

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment