sponsorcontract nieuwe website

OLDEBROEK - Stichting Circuit Oldebroek hecht veel waarde aan de band met de buurtbewoners. Dat de motorsport enorm leeft op 't Loo blijkt wel uit het feit dat er diverse buurtbewoners actief zijn als vrijwilliger. Één van hen is Franklin Kramer. Hij en zijn echtgenote Joyce Kramer wonen nog niet zo lang in de omgeving van de crossbaan en kijken al uit naar het Paasweekend. De afgelopen weken hebben zij vanuit hun bedrijf Woosh Webdesign hard gewerkt aan het ontwerpen en uitwerken van de nieuwe website.

 "Met het realiseren van de nieuwe website van Stichting Circuit Oldebroek hebben wij een erg leuk project afgerond en we zijn trots op het resultaat", aldus Franklin Kramer, eigenaar van Woosh Webdesign. Hij vervolgt: "Ik ben zelf vrijwilliger, help actief mee met de opbouw van het circuit en ik vind het fantastisch om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan het doen slagen van de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek. Wij hebben met veel plezier gewerkt aan dit project, mede omdat het bijdraagt aan onze toekomstvisie, waarbij wij ons als webdesigner meer willen richten op deze, voor ons nieuwe regio."

Voorzitter Henri Bekenkamp is Woosh Webdesign dankbaar voor de nieuwe website: "De nieuwe website ziet er heel mooi en professioneel uit en geeft bezoekers de mogelijkheid om alle informatie eenvoudig te vinden die zij zoeken over onze evenementen. Daarnaast sluit de nieuwe website volledig aan bij de hedendaagse standaarden en is er onder andere een moderne koppeling met sociale media gemaakt."

Bekijk snel de nieuwe site op www.stichtingcircuitoldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment