VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag speelt VSCO’61 thuis tegen VVOP uit Voorthuizen. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur. Scheidsrechter deze middag is de heer A.Th.(Guus) de Witte. Vorige week deden zowel VSCO’61 als VVOP goede zaken. VSCO’61 won de uitwedstrijd tegen mede concurrent Renswoude met 2-3. VVOP wist de uitwedstrijd tegen FC Horst met 1-3 te winnen. Door deze overwinning staat VSCO’61 met 25 punten op de achtste plaats en VVOP met 24 punten op de tiende plaats.

De overwinning van VSCO’61 was cruciaal, maar kwam moeizaam tot stand. Tweemaal werd in de blessuretijd toegeslagen, zowel in de eerste als in de tweede helft. Op een slecht bespeelbaar kunstgrasveld wist VSCO’61 via drie doelpunten van spits Rinse van der Velde te winnen.

VVOP wist via twee doelpunten van Daquilio de Gama en een doelpunt van Niek Bos de winst te pakken tegen FC Horst. Op slag van rust scoorde De Gama de 0-1. Niek Bos scoorde al snel in de tweede helft en een kwartier voor tijd scoorde De Gama opnieuw. In de slotfase redde FC Horst de spreekwoordelijke eer.

VSCO’61 en VVOP troffen elkaar al drie keer eerder in competitieverband. Tot nu toe wisten de Kanaries uit nog niet te winnen. Daar kwam dit seizoen verandering in via een 0-2 overwinning. Van de eerder gespeelde drie thuiswedstrijd won VSCO’61 er twee en werd er eenmaal verloren. Voor beide ploegen is een overwinning meer dan wenselijk om verder afstand te nemen van de onderste regionen. Het belooft een spannend en boeiend duel te worden op sportpark De Heughte.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment