Logo ESC

ELBURG - De voetbalcompetities naderen hun ontknoping en ESC hooptnatuurlijk dat het vlaggenschip de komende weken de titel in de 3e klasse zal binnen halen. Maar na de competitie dient het volgende aansprekende voetbalevenement zich al weer aan. De kers op de taart van ieder voetbalseizoen is toch het altijd oergezellige en sportieve sponsortoernooi van de Elburger Sport Club, welke dit jaar al weer voor de 8e keer op de agenda staat.

Ook het maatschappelijk belang staat altijd hoog in het vaandel van de Elburger SC. Dankzij sponsoren en deelnemers wordt er ieder jaar via het Rad van avontuur een mooi bedrag bij elkaar gebracht. Dit bedrag wordt verdubbeld en geschonken aan een goed doel. Op 30 juni is er op het Burgemeester Bode Sportpark “Kinderloop voor Hoop”. Daarom heeft de Elburger SC gemeend om ook de opbrengst van het Rad van Avontuur aan dit mooie doel te schenken. Voor meer info zie; www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/gelderland/elburg/

Activiteiten voor de jeugd en de muzikale omlijsting zullen dit jaar niet ontbreken en ook is er na afloop weer een BBQ voor alle sponsoren, deelnemers en supporters.

Tijdens de afgelopen 7e editie was Frix Cross Fysiotherapie de winnaar. Tot nu toe is het nog geen van de deelnemende bedrijven/instanties gelukt om voor de 2e keer de fel begeerde “Aalt Petersen Schaal” in ontvangst te nemen, maar de organisatie hoopt dat alle vorige winnaars weer van de partij zijn, want eens moet het toch lukken.

De regels zijn simpel, 6 spelers en 1 keeper, geen slidings en maximaal 2 spelers uit een selectie team (1e of 2e elftal). Er wordt gespeeld op een half voetbalveld.

Er kunnen maximaal 24 teams mee doen aan dit toernooi, dus wees er snel bij. Inschrijven kan per e-mail via esc1945@hotmail.com en voor vragen kunt u bellen met 06-53978673. Sponsoren, maar ook andere geïnteresseerde bedrijven zijn van harte welkom op dit unieke toernooi, die eigenlijk alleen maar winnaars kent.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment