OLDEBROEK - Stichting Circuit Oldebroek pakt grootst uit tijdens het Pinksterweekend! Behalve Nederlandse en Internationale topmotorcrossers komen er ook topartiesten naar Oldebroek.

Vrijdag 6 juni wordt het motocrossweekend afgetrapt met een groot Nederlandstalig muziekfeest. Zaterdag 7 juni zullen de muzikale noten plaats maken voor het geluid van ronkende motoren tijdens het NK voor de Jeugd. Na een rustdag zullen de beste internationale motocrossers het op pinstermaandag tegen elkaar opnemen en zal de beslissing vallen tijdens het Open Nederlands Kampioenschap Solo Motocross MX1 en MX-2.

Op vrijdagavond 6 juni vanaf 20:00 uur kun je in de grote feesttent terecht waar je onder het genot van een hapje en drankje kan genieten van de Nederlandstalige muziek. Het beloofd een knalfeest te worden met diverse live optredens. Op het podium verschijnen naast Lucas en Gea, Harten Tien, Dorette Duurkoop ook het IJsselduo. Met andere woorden, het dak gaat eraf!

Er is dus geen reden te bedenken om niet te gaan! De feesttent is niet te missen en staat tegenover de ingang van circuit "De Bargen" aan de Vreeweg in 't Loo Oldebroek! Tot vrijdag 6 juni!

Het kampeerterrein is vrijdag 6 juni vanaf 15:00 geopend t/m maandagavond 9 juni.

Voor meer info en het laatste nieuws kijk je op:

Internet: www.stichtingcircuitoldebroek.nl
Twitter: @muziekfestijn of @SCOdebargen
Facebook: https://www.facebook.com/stichtingcircuitoldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment