logo sv tharde

't HARDE - De TC van sv 't Harde is buitengewoon verheugd te kunnen melden dat Arie Paauwe vanaf het volgende seizoen de nieuwe hoofd pupillentrainer wordt. Deze vacature ontstond nadat Terence ten Brink aan het begin van het seizoen deze functie niet langer kon combineren met zijn baan als gymdocent.

Tijdens het seizoen hebben vele mensen zich ingezet om de trainingen van de JO9 en JO11 doorgang te kunnen laten vinden, waarvoor de oprechte dank. Zonder mensen als Ray Monsees, Arjan van Driesten en Stijn Bosscha was dit onmogelijk geweest.

Arie is uiteraard geen onbekende binnen de vereniging. Hij speelde in zijn nadagen als voetballer nog enkele seizoenen voor ons vlaggenschip onder trainer Kirschstein. Arie was een sierlijke, technisch zeer begaafde speler die jarenlang in de top van het amateurvoetbal speelde voordat hij op ’t Harde kwam wonen.

Uiteraard staat Arie ook bekend als de vader van Patrick en Cees Paauwe (en Annette). Zoon Cees keepte bij Cambuur en Twente maar vooral Patrick maakte furore. Zijn carrière leidde hem onder andere langs Feyenoord (kampioen en UEFA cup gewonnen) en Borussia Mönchengladbach. Bovendien schopte Patrick het tot international, hij speelde 5 interlands.

Arie en zoon Patrick speelden bovendien samen in ons 1e elftal. Begin 1991 speelde ’t Harde thuis 1-1 tegen DSV’61. De assist op het doelpunt van Hilbert Zanting kwam van de destijds net 15-jarige Patrick Paauwe.

Paauwe sr. Is een zeer ervaren trainer. Hij was trainer bij clubs als Veensche Boys en EFC’58. De laatste jaren was hij actief bij FC Horst waar hij zich bezig hield met de kleinste jeugd. De carrière als voetballer en zijn veelzijdigheid als trainer maken hem de ideale kandidaat om onze jongste jeugd de beginselen van het voetbal bij te brengen.

Naast Arie zal ook René van ’t Goor zijn bijdrage gaan leveren aan dit mooie werk. René, die uiteraard ook aanblijft als assistent trainer van het 1e, zal op de maandagen de JO8 en JO9 training leiden.

Als TC  is men er van overtuigd dat deze 2 mannen met hun ervaring, deskundigheid en bevlogenheid aan de basis gaan staan van hele mooie dingen die bij de club gaan gebeuren in de komende jaren!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment