d88459bcd531a5eca3d6649475e4b14f9c621fc4

HATTEM - AFC Ajax Amsterdam speelt op zaterdag 7 juli op het terrein van VV Hattem een oefenwedstrijd tegen FC Steaua Boekarest uit Roemenië. Ajax is natuurlijk een club die bij iedereen bekend is, gevestigd in onze hoofdstad Amsterdam. Ajax is opgericht in 1900 en al 33 keer Nederlands Kampioen geweest. Daarnaast heeft Ajax als één van de weinige clubs 3 keer op rij de Europacup 1 gewonnen; is zij 4 keer Europees team van het jaar geweest, en heeft Ajax diverse grote successen behaald in de UEFA Champions League, in de Europacup 2 en in de UEFA Cup. Ook is Ajax winnaar geweest van de wereldbeker voor landenteams. 

Steaua Boekarest is een club uit de hoofdstad van Roemenië, Boekarest. Opgericht in 1947. Hoogtepunt in de sportieve historie van de club is het winnen van de Europacup 1 in 1986, als eerste club uit toen nog Oost-Europa. Tegenstander in deze wedstrijd was ook niet de minste: FC Barcelona. De strafschoppenserie die de beslissing moest brengen was legendarisch. De keeper van Steaua stopte 4 strafschoppen. In 1989 bereikte Steaua nogmaals de finale van de Europacup 1 maar werd toen verslagen door AC Milaan, met Marco van Basten (2 goals) en Ruud Gullit (2 goals) in haar gelederen.

Twee gerenommeerde clubs die zich aan het voorbereiden zijn op het nieuwe seizoen. Uiteraard ontvangen wij deze clubs, in dit prachtige jubileumjaar, graag op ons sportpark voor een fantastische, sportieve wedstrijd.

Dit gaat plaatsvinden op zaterdag 7 juli. De wedstrijd begint om 19.00 uur en het sportpark is geopend vanaf 16.00 uur.

Als u daarbij aanwezig wilt zijn kunt u kaarten in de voorverkoop kopen op de volgende adressen:

Hattem: Sport Play, Kerkstraat
Hattem: Toeristisch Informatie Punt, Markt
Hattem: kantine VV Hattem, sportpark Het Achterveen
Epe: Karssen Sport, Hoofdstraat
Heerde: Primera, Dorpsstraat
Wezep: Gert Haarmode, Ruitersveldweg
Zwolle: Sport Inn, Oude Vismarkt
Zwolle: Whair Kappers, Werkerlaan (Stadshagen)

De kaarten kosten:

10,00: volwassenen
7,50: kinderen t/m 12 jaar
15,00: tribunekaarten (alleen bij VV Hattem verkrijgbaar)

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment