Sponsorvoetbaltoernooi 2017

OOSTERWOLDE - Zaterdag 30 juni organiseert VSCO’61 op sportpark De Heughte in Oosterwolde alweer de dertiende editie van het Sponsorvoetbaltoernooi. De organisatie is net als voorgaande jaren in handen van de Sponsor- en de Toernooicommissie van VSCO’61. Er nemen dit jaar 30 sponsorteams deel aan het toernooi, waaronder titelverdediger Vika Bedrijfswagens. Het Sponsorvoetbaltoernooi is een blijk van waardering van VSCO’61 voor de steun die zij van haar sponsors geniet.

De toernooiopzet mag ondertussen bekend heten. Er wordt in vijf poules van zes teams gestreden om de finaleplaatsen. Er wordt op een half veld gespeeld met teams bestaande uit zes veldspelers en een keeper. De vijf poulewinnaars en de drie beste nummers twee gaan door naar de finalewedstrijden en deze acht teams zullen in een knock-outsysteem uitmaken wie zich de winnaar van het Sponsorvoetbaltoernooi 2018 mag noemen.

Het toernooi begint om 11.30 uur en de finales worden tussen 16.45 uur en 18.00 uur afgewerkt. Dan zal dus bekend zijn wie na Beijeman Bestratingen (2006), Bar De Stee (2007), Smit Schilderwerken (2008), AQUA Spring (2009), DKW Woonvision (2010), Boeve Accountants (2011 en 2012), Spiderbuster Nederland (2013), MVO (2014 en 2015), Kwakkel’s Groente- en Fruithandel (2016) en Vika Bedrijfswagens (2017) met de felbegeerde wisselbokaal naar huis gaat of dat Vika er in slaagt de titel te prolongeren.

Daarnaast wordt er gestreden om de Dikke Bertha Cup. Van ieder deelnemend voetbalteam zal één speler tweemaal zijn schotkracht mogen tonen. De scores worden bij elkaar opgeteld. Het team dat de hoogste totaalscore haalt, wint de cup.

Ook voor de kinderen is er weer vermaak in de vorm van speeltoestellen en de mogelijkheid tot schminken. Kings Grill-Kippen draagt zorg voor de inwendige mens en er is weer een verloting met fraaie prijzen. Gedurende de toernooidag zal de muziek verzorgd worden door BPM Media & Entertainment Facilities. Zanger Dennis Wiltink zal om 19.15 uur een spetterend optreden verzorgen.

Een mooie gelegenheid dus om met familie, vrienden en collega’s het favoriete team aan te komen moedigen en op het gezellige, fraaie terras plaats te nemen. De weersomstandigheden lijken mee te werken en nodigen daartoe zeker uit.

Zoals altijd staat niet alleen de sportiviteit, maar ook de gezelligheid centraal op deze dag. De organisatie hoopt zoals andere jaren op mooi weer en veel publiek en wenst iedereen daarnaast veel succes en sportplezier toe.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment