trai dsv

DOORNSPIJK - Het bestuur van DSV is blij dat de technische staf van zowel het 1e als het 2e na dit seizoen nog een jaar aan DSV verbonden blijft. Voor Etie Jansen als hoofdtrainer van DSV wordt het zijn 4e seizoen. De selectie is afgelopen jaar behoorlijk veranderd, er zijn veel jonge spelers bijgekomen. Het enthousiasme dat Etie het 1e jaar bij DSV had, heeft hij nog steeds. Hij vindt de uitdaging van het inpassen van deze nieuwe spelers een mooie uitdaging. Hij is van plan om weer een goed team te vormen die in het aankomende seizoen weer bovenin de competitie moet kunnen mee draaien.

Hetzelfde geldt voor Aart Krooneman. Vorig jaar werd hij met het 2e kampioen, dus een zeer goed seizoen. Het team is gepromoveerd naar 2e klasse. Maar zijn team is bijna geheel gewijzigd en dit jaar is tot nu toe teleurstellend, maar hij heeft voldoende ambitie heeft om in de 2e seizoenshelft meer punten te pakken en het volgende seizoen weer goed mee te draaien.

Ook Jan Willem van Deutekom heeft aangegeven dat hij het volgende seizoen bij DSV blijft als verzorger bij het 1e en om alle geblesseerde spelers van alle teams weer zo snel mogelijk speelklaar te krijgen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment