DSV

DOORNSPIJK - Op sportpark De Haere speelde DSV een oefenwedstrijd tegen VSCO, een goede, oude bekende tegenstander. Bij DSV ontbraken Lennart Juffer, Gerrit Hoekert en (nog steeds) Wilbur Akster terwijl VSCO o.a. Ruben Buijserd miste. De beginfase was voor VSCO met meer balbezit en meer aanvallende acties. Het was daarom niet onverdiend dat in de 20e minuut Jan van ’t Oever voor de 0 – 1 zorgde. Echter vanaf dat moment begon DSV beter te voetballen, sterker nog: vanaf de aftrap behield men balbezit en was het Mark van Klompenburg die de 1 – 1 aantekende. De ploegen bleken aan elkaar gewaagd en tot de 68e minuut bleef de stand ongewijzigd. Dat was niet zo geweest als de scheidsrechter op advies van zijn assistent een treffer van VSCO wegens buitenspel niet had afgekeurd.

In de genoemde 68e minuut was het DSV dat de leiding nam door een doelpunt van Johan Versluis, maar vrijwel wederom in dezelfde minuut maakte nu VSCO meteen daarop de 2 – 2 door Luca Veldhoen. De tweede helft kende door een groot aantal wisselbeurten een wat rommeliger indruk dan de eerste 45 minuten, het spelpeil was ook wat minder toen. Toch trok VSCO uiteindelijk aan het langste eind toen in de 77e minuut Dominique v. d. Grift de 2 – 3 op eenvoudige wijze kon scoren.

Al met al een nuttig oefenpotje op een steeds gladder wordend veld, gelukkig geen blessures. DSV kan met vertrouwen de volgende wedstrijd tegemoet zien: a.s. zaterdag voor de competitie tegen en in Hulshorst, aanvang 14.30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment