DSV

DOORNSPIJK - Ook in de uitwedstrijd tegen het hooggeplaatste Zwolse Boys heeft DSV uitstekende zaken gedaan. Ook zonder de langdurig geblesseerden Lennart Juffer en Gerrit Hoekert en de geschorste Martijn Lieferink bleek de ploeg van het trainersduo Jansen/Visser net als in de thuiswedstrijd slim en sterk genoeg om een overwinning uit het vuur te slepen. Met opnieuw jongeling Arnoud Zwep in de basis leverde DSV een prima eerste helft af en was het zeker voor de DSV-supporters logisch dat de oranjehemden in de 28e minuut de leiding namen door een treffer van Jeffrey Schreurs. Hij rondde de assist van Arnoud Zwep keurig af: 0 – 1.

In de tweede helft bleef Zwolse Boys wederom de ploeg met het meeste balbezit, maar zoals een supporter van Zwolse Boys het na afloop treffend verwoordde: “Gefeliciteerd, jullie hebben heel goed verdedigd”, de groen-witten waren soms meer met elkaar bezig dan dat zij de schaars gecreëerde kansen verzilverden. Een effectvol schot vanaf rechts ging maar enkele centimeters naast de paal van het DSV-doel, maar aan de andere kant had Mark van Klompenburg ook bijna de 0 – 2 op zijn naam toen zijn schuiver de paal raakte.

DSV bracht nog wissels in, die er ook volop tegenaan gingen om deze driepunter over de streep te trekken. Het was eventjes billenknijpen, maar DSV hield ook het laatste kwartier stand. Het fluitsignaal na een korte blessuretijd werd dan ook met gejuich ontvangen.

DSV stijgt naar de 9e plek, maar de stand vertekent enigszins door een aantal afgelastingen. Volgende week treft DSV om 14.30 uur op sportpark De Haere in tegenstander Hattem een directe concurrent, Hoekert en Juffer staan nog aan de kant, Lieferink is er weer bij.

Stand rechter rijtje:

  1. VSW 13 – 17
  2. DSV 14 – 17
  3. Oene 13 – 16
  4. Hulshorst 13 – 16
  5. Hattem 13 – 14
  6. Zalk 14 – 9
  7. CSV 14 – 7
Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment