logo EVV

ELBURG - Het eerste damesteam van EVV Bultman-Hartholt is koploper af in de promotieklasse. In een rechtstreeks duel met concurrent Avior gingen de Elburgers met 1-3 ten onder. De heren van EVV boekten een zwaar bevochten 3-2 overwinning op Woudenberg.

De dames van EVV gingen tegen Avior uitstekend van start. Met een uitstekende servicepass en gevarieerd aanvalsspel nam de ploeg van Daan Schouten in de eerste set een ruime voorsprong. Gaandeweg kwam Avior, dat nerveus begon, beter in de wedstrijd, maar de setwinst ging ruim naar de thuisploeg (25-19). Vanaf de tweede set waren de bezoekers echter duidelijk de bovenliggende partij. Via 20-25, 18-25 en 15-25 werd de topper geen moment meer spannend. Avior voert nu de ranglijst aan met 3 punten voorsprong op EVV.

De heren van EVV speelden een moeizame wedstrijd tegen promovendus Woudenberg. Met een prima verdediging en effectieve aanval bleken de Utrechtse bezoekers een taaie tegenstander. Nadat beide teams een set hadden gewonnen (25-20, 17-25), leek EVV na 25- 16 winst op een 3-1 overwinning af te stevenen. Woudenberg bleef zich vastbijten in de wedstrijd en nam een 20-23 voorsprong. Op de service van Marc Rijers knokte EVV zich langszij en kwam op 24-23 zelfs op matchpoint. Met een sterke blokkering trokken de gasten de set toch nog naar zich toe (24-26). In de tiebreak was EVV vervolgens heer en meester (15-6).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment