DSV

DOORNSPIJK - Het is DSV ’61 niet gelukt om na de driepunter tegen Zwolse Boys opnieuw een overwinning te behalen. Ondanks vooral in de tweede 45 minuten vele verwoede pogingen werd het net niet gevonden. Vaak zat er net genoeg een voet of een keepershand tussen die voorkwam dat de score wijzigde. Omdat Hattem de tweede helft zich moest beperken tot verdedigen en soms een enkele counter en ook niet scoorde werd de beginstand ook de eindstand. Met vrijwel dezelfde elf als tegen Zwolse Boys kende DSV een moeizame start. Hattem had meer balbezit, hoewel het zelden gevaarlijk werd. Slechts eenmaal veerden de Hattemers op toen ze dachten een treffer te hebben, maar een prima redding van Jacco v.d. Hoek voorkwam dat. DSV stelde daar in de eerste 30 minuten weinig tegenover – een treffer werd terecht wegens buitenspel afgekeurd - , maar het slot van de eerste en de volledige tweede helft waren zij toch wel de bovenliggende partij.

Ondanks de ingebrachte wissels, Henrick Blaauw en Jan van Norel, klonk de doelpuntentune niet uit de speakers op sportpark De Haere. Voor het oog had Hattem meer vrede met het ene puntje dan de Doornspijkers, maar beide ploegen staan nog steeds niet “lekker veilig”.

Zaterdag a.s. speelt DSV een uitwedstrijd om 14.30 uur in en tegen Rouveen en ook voor deze wedstrijd zal trainer Etie Jansen nog niet de beschikking hebben over de lang geblesseerden Gerrit Hoekert, Lennart Juffer en Wilbur Akster.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment