DSC 0109

ELBURG - Vrijdag 8 maart zijn in Restaurant en Partycentrum De Haas te Elburg de kampioenen van Elburg feestelijk gehuldigd. Verenigingen, teams en individuele personen zijn door wethouder Willem Krooneman in het zonnetje gezet. De Jo Huisman Trofee ging dit keer naar Hendry Vis en Gerald Vierhout van HSV de Poepenkolk. Naast deze trofee was er nog een prijs te vergeven, de Arie Zwijnenburg talenttrofee 2018. Deze werd overhandigd aan Fleur Pieters.

Foto's Anja van Boven

Jo Huisman Trofee

De prijs is voor de meest opvallende prestatie van het jaar. Hendry Vis en Gerald Vierhout hebben in drie dagen tijd vanaf de boot de meeste en grootste vissen gevangen. De wedstrijd vond plaats in de Haringvliet en het Hollands Diep. Aan de wedstrijd deden meer dan 200 deelnemers uit maar liefst 14 landen mee. Twee terechte winnaars dus, wat een geweldige presentatie!

Arie Zwijnenburg talenttrofee

Deze prijs is een aanmoediging voor jong talent om zich verder te ontwikkelen. Net als in 2017 wist Fleur Pieters ook in 2018 Nederlands kampioene te worden op de Nationale D-Spelen op de 1000 meter steeplechase. Zij deed dit in het Amsterdams Olympisch stadion.

Wat een talent deze jongedame die lid is van AV Flevo Delta!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment