DSV

DOORNSPIJK - Er is een onverwacht einde gekomen aan de ongeslagen status van DSV in 2019. En dat nou juist de laagvlieger s.v. Zalk daar verantwoordelijk voor is, is zeer teleurstellend en slecht. Het zullen de mysterieuze krachten in de sport zijn waardoor DSV tegen Zalk geen enkele vuist kon maken, terwijl ze in deze competitie ook lieten zien tegen veel beter spelende ploegen uitstekend uit de voeten te kunnen.

Het weer was slecht, het veld was slecht en DSV was slecht. Velen hebben zich verbaasd over het ontbreken van zowel Lennart Juffer als Gerrit Hoekert in de basis. Toen zij er na een dikke 40 minuten alsnog in kwamen, was de achterstand al 0 – 2 , door twee treffers tussen de 20e en 25e minuut.

Na de “regenpauze” nog steeds geen beter DSV en toen Zalk met een ook voor de objectieve toeschouwer prachtige omhaal de 0 – 3 scoorde liep DSV vooral tegen zichzelf te voetballen. Pas na de tegentreffer van Martijn Lieferink in de 70e minuut was er iets zichtbaar van een alles of niets offensief, maar af en toe met kunst en vliegwerk hield Zalk stand, daarmee veel DSV-ers uiterst teleurgesteld en sacherijnig achterlatend.

Volgende week opnieuw een wedstrijd voor DSV tegen een directe concurrent. In Windesheim wacht om 14.30 uur VSW.

Stand rechter rijtje:

  1. Olympia 17 – 24
  2. Hulshorst 17 – 22
  3. DSV 17 – 19
  4. Hattem 17 – 19
  5. VSW 17 – 17
  6. Zalk 17 – 12
  7. CSV 17 – 11
Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment