DSV

DOORNSPIJK - Na de zwaarbevochten overwinning van vorige week tegen BAS zette DSV deze lijn door tegen Hatto Heim: na 90 minuten stond er wederom een gunstige eindstand op het scorebord voor de Doornspijkers. De eerste helft was kwalitatief niet best, weinig gevaar voor beide doelen, een afgekeurde treffer van Henrick Blaauw wegens buitenspel en in de 32e minuut een bal rakelings naast van dezelfde Blaauw. In de 43e minuut echter speelde spits Wilbur Akster zichzelf prima vrij en op zijn van zeer dichtbij afgevuurde knal had doelman Jansen geen verweer: 1 – 0 .

Na de pauze een aandringend Hatto Heim en enkele kansjes werden gelukkig voor DSV niet benut en daardoor bleef men hopen op de driepunter. Toen Wilbur Akster gewisseld werd voor Martijn Lieferink was er ruim een uur gespeeld, de maximale tijd die de medische staf Akster gaf. Maar zijn vervanger bleek later de winnende treffer te hebben gemaakt. Uit een hoekschop van Jan van Norel kopte hij in de 80e minuut raak voor de  2 – 0. Vrijwel meteen daarna scoorde Hatto Heim echter de 2 – 1 en werd het “niet lekker uitspelen” voor de oranjehemden.

Slopende en spannende minuten braken aan, maar DSV hield stand en stak de drie punten in de zak. In het Paasweekend speelt DSV in Hasselt de wedstrijd tegen Olympia ’28, aanvang 15.00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment