20180530 Em22 B0084

ELBURG -Van 21 tot en met 24 mei gaat Elburg voor de 51e keer vier avonden aan de wandel. De organisatie van deze Avondvierdaagse is weer in handen van de leden en vrijwilligers van Scouting Elburg. Elke avond zullen ze weer een andere kern van de Gemeente Elburg aan doen, met een klein uitstapje richting Oldebroek. Dit jaar gaat de organisatie voor een schone Avondvierdaagse. Alle scholen worden opgeroepen om hun afval te verzamelen en eventueel zwerfafval wat ze tegen komen te verzamelen in de vuilniszakken die bij de start uitgedeeld worden. Samen maken we Elburg een beetje schoner. Er is door Scouting Elburg een mooie prijs beschikbaar gesteld voor de schoonste school/klas. De winnaar mag voorop bij de intocht én wint met de hele school/klas een ochtend zeilen bij de Scouting.

Het vertrek is ook dit jaar weer vanaf Voetbalvereniging ESC. Op ’t Schootsveld zijn voldoende parkeermogelijkheden zowel voor auto’s als voor alle fietsen. En het verzamelen van de groepen gebeurt op veld 2, waarna elke route begint aan de achterkant over het “voetbalpaadje”.

Voor losse lopers is het uitsluitend mogelijk in te schrijven op 21 mei tussen 17:00 en 18:30 uur op het voetbalveld, dus voor de start. Je krijgt hier dan direct het routeboekje. Vier avonden voor € 5,- en een mooie medaille als herinnering.

Op vrijdagavond is er weer de feestelijke intocht door de binnenstad van Elburg. Het vertrek voor de het defilé zal zijn om 20.00 uur weer starten vanaf de Loswal aan de haven.  De route gaat via de Havenkade, Havenstraat, Vischpoortstraat, Jufferenstraat, Zwolscheweg, en eindigt op het Schootsveld. Uiteraard is er ook weer veel muzikale ondersteuning. In verband met het Admiraal van Kinsbergen evenement van 8081, wat ook deze avond zal plaatshebben, zijn de tijden van de intocht een kwartier vervroegd ten opzichte van andere jaren. Het vertrek is stipt om 20:00 uur vanaf de haven.

Voor de bezoekers die op de Oude Vos willen parkeren is het van belang om aan te rijden vanaf het industrieterrein. De kant van de Esso is namelijk in verband met de veiligheid voor de lopers afgesloten!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment