ambu

ELBURG - Zaterdag 29 juni is weer het jaarlijkse sponsortoernooi bij de Elburger SC. Ieder jaar wordt hier weer een SUPERRAD gedraaid. Het wel bekende rad van avontuur draait die middag diverse keren. Er zijn maar liefst 30 prijzen te winnen. Er worden 5 ronden van 6 prijzen gedraaid en een lot kost € 5,-. Voor deze 5 Euro speel je mee voor alle ronden. Er zijn fraaie prijzen te verdienen, waaronder dinerbonnen van Restaurant de Herberg, Secrid portemonnees van KGS,  Visbonnen van Viswinkel en Palingrokerij van Triest, snackbonnen van broodjeshuis en snackbar De Elburger, hangplanten van boomkwekerij Hoekert, verrassingspakketten en cadeaus van De Wereldwinkel, Vosvinos, de HEMA, Jil’s Kappers en Jil’s Barbershop. De Elburger SC verdubbelt de opbrengst van het Superrad tot een maximum van € 500,-.

Zalm  roken

Daarnaast wordt er vanaf ongeveer 14:00 uur begonnen met het verkopen van (broodjes) vers gerookte zalm voor slechts € 3,50. De zalm wordt ter plekke gerookt en wordt gesponsord door Zeevisgroothandel Petersen. Ook deze opbrengst gaat in zijn  geheel naar de Veluwse Wensambulance.

De Elburger SC dankt alle sponsoren voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Het sponsortoernooi beging om12:30, de finale wordt om 16:30 gespeeld en het rad van avontuur wordt tegen 17:00 uur gedraaid. Iedereen van harte welkom.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment