DSV

DOORNSPIJK -  In tegenstelling tot de vorige twee edities van het bekertoernooi zal het DSV waarschijnlijk niet lukken om de poulefase te overleven. Nadat er in de wedstrijd tegen Rood Wit een gelijkspel werd behaald, stonden de oranjehemden in en tegen ’t Harde na afloop met lege handen. De beginfase was voor de Doornspijkers, maar hun pogingen om doelman Schipper te passeren lukten niet. Aan de andere kant was de eerste serieuze aanval van s.v. ’t Harde wel raak. Uit een voorzet vanaf rechts was de kopbal te machtig voor Laurens Dekker: 1 – 0.

De tweede helft was amper begonnen of s.v. ’t Harde verdubbelde de voorsprong naar 2 – 0, dat was blijkbaar het sein voor DSV om er een schepje bovenop te doen. De tegenstander werd onder druk gezet en dat resulteerde nog wel in een aansluitingstreffer van Stefan Bakker, maar de best wel aanwezige kansen op 2 – 2 werden niet benut.

s.v. ’t Harde kwam steeds minder aan aanvallen toe, maar hield het achterin wel redelijk dicht en zij mogen met 4 punten uit twee wedstrijden nog hopen op de volgende ronde.

DSV speelt de laatste bekerwedstrijd van de poule a.s. zaterdag thuis tegen Pr. Bernhard, aanvang 14.30 uur

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment