OOSTENDORP - Afgelopen zaterdag gingen Arissa Goedkoop en Kim Spaan van Excelsior Oostendorp richting Nunspeet om deel te nemen aan een twirlwedstrijd onder auspiciën van de NBTA. Kim mocht als 1e het spits afbijten met haar 1-baton in de junioren Intermediate Klasse. Dit ging bijzonder goed, alle tricks werden uitgevoerd met veel snelheid en souplesse. Kim verdiende een 1e plek en kreeg een gouden medaille met 76,2 punten en tevens de 1e plaatsingspunten voor de voorrondes NK.

Arissa ging met haar Dance de vloer op. Zij kwam uit in de Junior Beginners Klasse. Zij moest strijden tegen 9 andere dames. De show liep lekker en alles werd netjes uitgevoerd. Zij verdiende een 3e plek met een bronzen medaille en een score van 67,5 punten. Dit betekend dat Arissa voor de 2e keer de plaatsingspunten heeft behaald en dat deelname aan de voorrondes NK definitief is. Ook Kim moest haar Dance nog de vloer op, deze ging net als haar 1-baton super goed. Zij behaalde een 2e plek met een zilveren medaille en een score van 74,2 punten.

Ook doet Kim nog mee met het twirlteam FinetyExPres, een team wat bestaat uit 1 heer en 6 dames van 3 verschillende verenigingen (Excelsior Oostendorp, Infinity Elburg en Prestige Kampen). Zij promoveerden vandaag naar de Intermediate Klasse. Een mooie dag met hele mooie resultaten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment