VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag speelt VSCO’61 haar tweede competitieduel in het nog prille seizoen. Op sportpark De Heughte is WVF de tegenstander. De wedstrijd begint om 14:30 uur en scheidsrechter is de heer J.J. (John) Schumer. Beide teams zijn geen onbekenden voor elkaar. WVF is al jaren trouwe gast op het Berend Elzerman Toernooi van VSCO’61. Afgelopen editie wisten de Zwollenaren zelfs het toernooi te winnen. VSCO’61 en WVF kwamen tijdens dit toernooi elkaar overigens niet tegen.

Afgelopen zaterdag wist WVF de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Vroomshoopse Boys met 2-1 te winnen. WVF nam in de eerste helft een 2-0 voorsprong via Hessel Berends en Max Goudbeek. Was de eerste helft WVF de bovenliggende partij, in de tweede helft waren de rollen omgedraaid. Verder dan de aansluitingstreffer via Jelle Dees kwam het echter niet.

VSCO’61 wist in Almelo tegen PH met 2-2 gelijk te spelen. De Almeloërs hadden het betere van het spel, maar VSCO’61 had de betere kansen. Al vroeg in de wedstrijd nam PH een 1-0 voorsprong via Sander Bekhuis. Nog voor rust wist VSCO’61 een 1-2 voorsprong te nemen via twee doelpunten van Luca Veldhoen. Al vroeg in de tweede helft scoorde Sam Hesselink vanaf de elfmeterstip de 2-2, waarna VSCO’61 nog een paar grote kansen kreeg maar niet meer wist te scoren en zelfs een zuiver doelpunt werd afgekeurd.

In competitieverband zijn beide teams elkaar de afgelopen decennia niet tegen gekomen. Vorig seizoen kwamen beide teams elkaar wel tegen voor de beker. Toen trok WVF met 1-4 aan het langste eind. Op voorhand is WVF favoriet, maar wie weet zorg VSCO’61 voor een verrassing.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment