Poster a4d

ELBURG - 20 t/m 23 mei is het weer zo ver... de Avondvierdaagse in Elburg. Ook dit jaar wordt dit weer enthousiast georganiseerd door leden van Scouting NS Rambonnet. Dit doen ze alweer voor de 46e keer! Het belooft een leuk evenement te worden voor de lopers, door de mooie afwisselende landschappen van Elburg en omstreken. Dit jaar zijn er weer nieuwe 5, 10 en 15 kilometer routes uitgestippeld. Naast de grote groepen scholen die mee doen uit Elburg en Oldebroek zullen er ook weer vele individuele lopers mee doen.

Inschrijven kan deze week bij de Elburger Boekhandel aan de Vischpoortstraat in Elburg. Tevens kan op 20 mei bij de start in 't Huiken nog worden ingeschreven. Vanaf 18.15 kan er gestempeld worden in 't Huiken.

Op vrijdag 23 mei zal om 20.15 uur de lange stoet vertrekken vanaf de haven van Elburg voor de finale afsluiting met defilé door de stad. Ook dit jaar met muzikale begeleiding van Muziekvereniging Concordia uit Elburg in combinatie met de Hellebaardiers, Mallet-en marjorettenkorps Excelsior uit Oostendorp en Chr. Muziekvereniging Concordia uit Oldebroek.

Meer details en informatie op www.scoutingelburg.nl/avondvierdaagse

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment