ESC 2019.11.07 Forca Fit 2617 scaled

ELBURG - Met trots kan de Elburger Sportclub melden dat het lopende contract met sportschool Força Fit is verlengd met drie jaar! Afgelopen week is het sponsorcontract met 3 jaar verlengd. De contracten zijn ondertekend door Janick Leusink, eigenaar van Força Fit en Danny Rorije namens de sponsorcommissie van de Elburger Sportclub.

Força Fit is al jaren een loyale sponsor en daarnaast heeft Força Fit ook een grote link met de Elburger Sportclub. Zo heeft Janick zelf in het tweede elftal van de Elburger Sportclub gespeeld en heeft vader Fred ook jarenlang de clubkleuren van Elburg verdedigd. Daarnaast zijn er ook diverse leden van de voetbalvereniging die actief zijn in de sportschool.

Força Fit is een innovatieve en toegankelijke sportschool in Elburg. U vindt deze sportschool in het hart van Oostendorp. In deze sportschool ervaart u fitness in een gezellige, ontspannen omgeving waarin u gemotiveerd wordt uw doelen te behalen. U kunt meedoen aan een van de vele groepslessen of zelfstandig te werk gaan met onbeperkt fitness. Het combineren van deze twee opties is natuurlijk ook mogelijk! Ook voor personal training en zonnebanken kunt u terecht bij Força Fit!

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment