kv elburg

ELBURG - Zaterdagmiddag speelde Elburg 1 haar derde wedstrijd in deze veldcompetie. Opnieuw wist het team geen punten te pakken. In Vaassen ging men tegen Regio 1 flink onderuit. De wedstrijd werd verloren met 18-11. Deze veldcompetitie bracht Elburg nog geen punten. Met een op vier posities gewijzigd team is er voor trainer Jackie de Vries nog veel werk aan de winkel. Dat bleek al in de eerste tien minuten van de wedstrijd. Elburg stond binnen de kortste keren met 5-0 achter en kwam deze slag de hele wedstrijd niet meer te boven. Elburg speelde de hele eerste helft ver onder haar niveau en dat gaf Regio de kans om flink uit te lopen. Bij rust stond er 12-4 op het scorebord. Diverse wissels pakten toch wel goed uit zodat Elburg de tweede helft mee kon scoren. Het schotpercentage was echter in deze wedstrijd weer te laag terwijl Regio daar de winst op pakte. De eindstand was 18-11. Een wedstrijd om snel te vergeten maar wel een signaal om samen hard werken voor een beter resultaat.

De doelpunten kwamen van: Etienne uit de Fles 3; Naomi Eikenaar 3; Jeffrey Prins 2; Noah de Jong 1; Jordi Immeker 1; Danique uit de Fles 1.

Volgende week zaterdag 26 september speelt Elburg 1 om 15.30 uur de thuiswedstrijd tegen DWS 1 uit Kootwijkerbroek. Om 14.00 uur speelt Elburg 2 tegen DWS 2.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment