museumelburg1

ELBURG - Museum Elburg zoekt kunstenaars, die willen meewerken aan een bijzondere expositie. In de maanden maart t/m juni 2021 wil Museum Elburg aandacht besteden aan de coronatijd. Het nodigt (amateur-) kunstenaars uit de regio uit een bijdrage te leveren aan een expositie met als thema: corona. De bijzondere tijd waarin we ons momenteel bevinden, kan kunstenaars inspireren tot het maken van bijzonder werk.

Museum Elburg wil laten zien hoe kunstenaars deze tijd ervaren en hoe emoties als eenzaamheid, verdriet, angst, onzekerheid invloed hebben op hun werk. Maar misschien ervaart men het geïsoleerd zijn, de afzondering soms wel juist als iets positiefs.

 Is uw interesse gewekt ?  Meld u dan aan bij Museum Elburg, met een beschrijving en eventueel ook een schets van het door u te maken kunstwerk.  U kunt zich tot en met vrijdag 13 november aanstaande aanmelden per e-mail aan: info@museumelburg.nl, met vermelding Corona expositie.  

Voor nadere Informatie: 0630 942732.                                                                                                                    

In de weken daarna worden de aanmeldingen door medewerkers van het museum beoordeeld en zal er eventueel een selectie moeten worden gemaakt.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment