thumbnail 201016 Voetbalpromotiemiddag S.V. t Harde

’t HARDE - In de herfstvakantie, op woensdag 21 oktober van 14:30 tot 17:00 uur, organiseert S.V. ‘Harde de jaarlijkse voetbalpromotiemiddag. Deze middag is bedoeld voor kinderen, lid of geen lid, van 6 t/m 11 jaar. De reguliere trainingen gaan deze woensdagmiddag niet door. Onder leiding van een groep enthousiaste trainers wordt een klein voetbaltoernooi georganiseerd. Uiteraard is er voor alle deelnemers wat lekkers geregeld.

Als je al lid bent van de club, kom dan lekker voetballen en neem vooral je vriendjes en vriendinnetjes mee om hen ook kennis te laten maken met S.V. ’t Harde. Het is helaas, in verband met de gehanteerde coronamaatregelen, voor de ouders niet toegestaan om langs de lijn te staan

Omdat het handig is te weten hoeveel kinderen er komen deze middag, wil de organisatie je vragen om je aan te melden. De kinderen die al lid zijn, kunnen zich aanmelden bij hun leider (via de groepsapp). Als jullie vriendjes of vriendinnetjes meenemen laat dat dan ook via jullie leider weten. Diegenen, die geen lid zijn worden verzocht zich aan te melden via een WhatsApp bericht aan 06-46041369 (Jacco Langstraat).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment